۱۳۹۶ اسفند ۷, دوشنبه
ترانه خسته ام از دروغ
متن ترانه خسته ام از دروغ
🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓
متن ترانه:
خسته ام از دروغ خسته ام از ریا
هموطن هموطن پا به پایم بيا
پا به پایم بیا تا نمانی اسیر
حرف خود را بزن حق خود را بگیر
چشم در چشم ما ناروا گفته اند
بیخدایان چقدر از خدا گفته اند
چشم در چشم ما ناروا گفته اند
بیخدایان چقدر از خدا گفته اند
پاسخ اعتماد این نبود این نبود
ظاهرش هرچه بود باطنش این نبود
مهربانم ولی مشتم از آهن است
با صدا بی صدا حرف من روشن است
این نبود این نبود آنچه می خواستم
مرد و زن را ببین این خود ملت است
هر که با ما نساخت لایق ذلت است
پاسخ اعتماد این نبود این نبود
ظاهرش هر چه بود باطنش این نبود این نیود
حق ایران زمین صلح و آبادی است
هموطن شان ما عشق و آزادی است
۱۳۹۶ اسفند ۲, چهارشنبه
تجمع 2 اسفند 96 بازنششستگان جلوی مجلس
تجمع 2 اسفند بازنشستگان👉👉
امروز بازنشستگان مانند همیشه حضور فعال جلوی مجلس داشتند. زنان صف مقدم این تجمع بودند و از نیروی امنیتی هراسی نداشتد ✌✌
۱۳۹۶ بهمن ۳۰, دوشنبه
روش های گرفتن خواسته های صنفی
سلام تشکر از ارتباط امید .ن
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
اگر روش جنابعالی اجرایی شود بیشترین تاثیر را در گرفتن خواسته های صنفی را دارد در سال 82 و 83 شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران انجام داد و نتیجه گرفت برداشت اینجانب این است از روش های گرفتن خواسته ها صنفی
می توان به ترتیب الویت زیر 👎
1-اعتصاب عالی👉پرهزینه ولی اثر گذار
2-تجمع 👉هزینه کمتر درجه دوم تاثیر گذار
3- ارتباط با مسئولین 👉 در جه سوم بی هزینه کم تاثیر
4- نامه نگاری با مسئولان 👉 بی هزینه
ولی بی تاثیر
به هرحال "توان و پتانسیل " تشکل ها ومعلمان را باید در نظر گرفت .
چاشنی آن "صبر و پیگیری"است✌✌
محمد خاکساری از موسسین کانون صنفی معلمان
مدیر مسئول و صاحب امتیاز قلم معلم
30 بهمن
96
۱۳۹۶ بهمن ۲۱, شنبه
کنفرانس ژنو سویس
سلام همکاران گرامی،
با توجه به پیام مورخ ۶ فبریه ۲۰۱۸، فرد ون لییون دبیر کل آموزش بین الملل و دعوت ایشان از کلیه اعضاء EI برای شرکت در صد و هفتمین کنفرانس جهانی سازمان جهانی کار (ILO) پیام زیر خدمت شما ارسال می گردد. این کنفرانس از تاریخ ۲۸ ماه می تا ۸ ماه جون سال ۲۰۱۸ در شهر ژنو در کشور سوئیس برگزار خواهد شد. در حالیکه که شعار نمادین این کنفرانس «Building a future with decent work» است. بعلاوه، برای همکاران علاقه مند به مطالعه بیشتر، تمام لینک ها و پی دی اف های مربوط به بروشور و برنامه های کنفرانس قابل دسترسی می باشد.
نکته قابل توجه شورای هماهنگی تشکل ها اینکه چنانچه تصمیم بر شرکت در این کنفرانس گرفتند، بایست که همه مدارک مورد نیاز را تا قبل از روز دوشنبه 7 مه 2018 به ILO ارسال نمایند.
با احترام،
محمّد خاکساری
مدیر مسئول و صاحب امتیاز هفته نامه قلم معلم
۱۹ بهمن ۱۳۹۶
Brussels, 6 February 2018
TO ALL MEMBER ORGANISATIONS
RE: International Labour Conference 2018 (Geneva, 28 May-8 June 2018) [Please click here to read this circular in pdf format.]
Dear colleagues,
You will find in this circular information regarding the next annual conference of the International Labour Organisation (ILO), including ways for education unions to engage in this conference, either through your national centre or through EI.
The ILO is the only tripartite body of the United Nations. This means that its constituencies include representatives of governments and of workers’ and employers’ organisations. Every national delegation is tripartite and must include representatives of unions.
Over the years, EI has noted that an increasing number of education union representatives are appointed as workers’ delegates by their country. We would like to improve the coordination of the EI affiliates’ representatives present in Geneva. Self-supported participants can get a seat on the EI delegation (for example to facilitate visa issuance), but funding is not available from EI or the ILO.
Held annually, the ILO conference (ILC) is where work policy priorities are discussed, new standards are adopted and their implementation is supervised.
.
.
.
Thank you for informing EI if a representative of your union will be present in your country’s national delegation to the 107th session of the International Labour Conference.
Yours sincerely,
Fred van Leeuwen
General Secretary
۱۳۹۶ بهمن ۱۹, پنجشنبه
وزن اشخاص در جامعه
baharistani Su.commercial:
درود وسپاس از احساس مسئولیت تان
☔️☔️🔥🔥
*وزن اشخاص در جامعه به قدر زحمات وتلاشهای شان است که در راه مردم تحمل می کنند.
✅این پیام را همیشه با خود دارم . وما به سختی راه کاملا" اگاهانه گام نهادیم.
✳️که لازم است همه ی همراهان صدیق به یاد اورند -
🔶ما امروز دارای حساب
ویژه ای از منظر حاکمیت هستیم- اخرین دلیل روز 8/ بهمن.
دوستانی که به بها رستان رفته بودند فقط عده خود را با گاد - لباس شخصی ها - موتور سواران و...مقایسه کنید - نامعادله کاملا" حل شود.
✳️ همراهان عزیز خود نیک می دانید پاشنهء اشیل ما در واگرایی است !!!
نمونه واگرایی بر خلاف نشست گیلان در تابستان 96 ارام ارام در بین گروهای نو نبیاد قابل کتمان نیست - هنوز هم دوستان بهتر از جان داریم که از هر استانی گروه زده اند از جمله چندین گروه در گیلان !!
واین گویای چیست؟
خود قضاوت کنید -
✅چه امر مهمی قرار است پیگیری شود وشده غیر از مسایل صنفی ما .
❤️در نشست گیلان انچه اقای اکبری گفتند قرار بود یک پارچه وتحت یک کمیته موی سفید مجرب .
چه شد؟ رفتیم وفراموش کردیم؟
✅مسیری که شروع کردیم ونتایج انرا در اختصاص بودجه97 هم دیدیم نه تقصیر دولت دوازدهم است نه گناه اقای محمد باقر نوبخت -
🔶🔸قبول کنیم تقصیر تفکر ماست
.
بیایم در قالب همگرایی قلبی- خود را جمع وجور کنیم - وبه حاکمیت بقولانیم با هیچ ترفندی در بین ما انشقاق ممکن نیست.🙏
عوامل موثر بر وفاق اجتماعی
بخشی از مقاله
عوامل مؤثر بر وفاق اجتماعي با تأكيد بر جامعه پذيري و قشر اجتماعي
از شهناز صداقت زادگان
فهم مشترک 👉👉
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
سؤال مهم اين جاست كه در چه شرايطي افراد حتي بدون وجود يك تنظيم كننده خارجي باز هم به صورت بهنجار رفتار مي كنند؟ پاسخ فهم مشترك است . فهم مشترك به نظم عقلاني كمك مي كند تا افراد صورت داوطلبانه به پيروي از اصول، رسوم و آداب بپردازند. فهم مشترك داراي دو مقدمه است: ابتدا كنشهاي وفاق آميز صورت قرارداد مي يابند و چنانچه اين قراردادها پايه و مبناي قانون قرار گيرد، آنگاه چنين تنظيمي مبتني بر فهم مشترك و بالطبع پيروي از آن ارادي خواهد بود (--)
http://iranpress.ir/farhang/template1/News.aspx?NID=177
۱۳۹۶ بهمن ۱۴, شنبه
شوق گفتگو
.
شوق گفتوگو
ــــــــــــــــــــــ
«شوق گفتوگو» نخستین کتابی است که یاران «پویش فکری توسعه» برای مطالعه و معرفی، انتخاب کردهاند. شاید شوق آنان به گفتوگو دربارة توسعه باعث شده است تا در نخستین گام، درباره ضرورت گفتوگو، بخوانند و بیندیشند. راستش از چند سال پیش کمکم به این فرضیه رسیدهام که بذر توسعه در کشور ما، دو لَپّه دارد، یعنی برای این که اصولاً ملت ما حتی بتواند وارد «شرایط آستانهای توسعه» شود، باید دو ویژگی را در خود بپروراند: نخست «صبوری» و دوم «مهارت گفتوگو». هر دو ویژگی نیازمند آموزش، تربیت، مراقبت و تمرین است.
رانندهی جوان تاکسی که تمایل دارد فرزندش در شرایطی زندگی کند که کشورش رو به توسعه داشته باشد، باید تمرین کند پشت چراغ راهنمایی بایستد و به خاطر شتابی که در ذهن دارد، خودروی خود را آرام آرام روی خط عابر پیاده نبرد. پزشکی که از توسعه نیافتگی کشور به فغان آمده است باید تمرین کند که بیمارش را با صبوری ویزیت کند. معلمی که میخواهد تلاشش برای ساختن نسل فردا به بار نشیند باید «شتاب» در نوشتن و گفتن را از کلامش و امتحانش و تمرین کلاسش حذف کند. و سیاستمداری که میخواهد مردمش برنامههای توسعهاش را پاس بدارند، باید از واکنشهای شتابزده درباره مسائل پرهیز کند و به هوادارانش بیاموزد که از در داوری درباره رقیبان خودداری کنند.
و همچنان راننده جوان تاکسی ما باید در خانه با همسرش و فرزندش دربارة مسائل زندگی و تصمیمات شغلی و مسائل مدرسه فرزندش و مسائل دیگر زندگی باب گفتوگو را باز کند؛ و همچنان پزشک ما باید به بیمارش اجازه دهد که سخن بگوید و با او چون و چرا کند و بپرسد و توضیح بخواهد؛ و معلم ما باید به دانشآموزانش به جای مشقِ نوشتن، مشقِ «گفتوگو» بدهد؛ و سیاستمدار ما به جای موعظة دیگران یا متهم کردن رقیبان، گفتوگو کردن را تمرین کند و برای اتخاذ یک سیاست، ماهها با نخبگان و با مردمش گفتوگو کند.
آری توسعه از همین جاها شروع میشود نه از سد سازی و انرژی اتمی و پتروشیمی. چند دهه پیش اقتصاددان برجسته، آلبرت هیرشمن گفته است که دولتهای جهان سومی برای لاپوشانی ناتوانیهایشان در ایجاد بسترهای نرم توسعه، به ساختوساز پروژه های بزرگ روی میآورند. و من برای ایران «مهارت گفتوگو» را یکی از اصلیترین بسترهای نرم توسعه میدانم.
نویسنده پرکار و پرانگیزه کتاب «شوق گفتوگو»، خوب نشان داده است که ما ایرانیان با هم «حرف میزنیم» اما در واقع «تکگویی» میکنیم نه «گفتوگو». و البته ریشههای شکلگیری عادت رفتاری «تک گویی» را نیز در فرهنگ، تاریخ، عرفان، ادبیات، دین و سیاست این سرزمین، به خوبی کاویده است.
یاران «پویش فکری توسعه» این معرفی را منتشر میکنند تا شاید شوقی در ما ایجاد کنند که کتاب «شوق گفتوگو» را کامل بخوانیم و خواندن آن را به دیگران نیز توصیه کنیم. ما باید درباره حرفهای این کتاب خیلی با هم گفتوگو کنیم. به نظرم اگر صداوسیما بخواهد به جامعه درسها و آموزشهای توسعهگرا بدهد، همین است که کتابهایی از این دست را دستمایه بحثها و گفتوگوهای جدی و بیپرده میان صاحبنظران کند. پیش از هر کاری ما ایرانیان باید دریابیم که در «گفتوگو» ناتوانیم. و من البته پیشنهاد میدهم که به جای واژه «گفتوگو» اصطلاح بهتری برای ترجمه واژه «دیالوگ» پیدا کنیم.
ادامه مطلب و معرفی کتاب «شوق گفتوگو» را در لینک زیر بخوانید
محسن رنانی / ۶ بهمن ۱۳۹۶
مقایسه شکاف طبقاتی در ایران
مقایسه شکاف طبقاتی در ایران و سایر نقاط جهان
🔹ایران از میان ۱۴۳ کشور مورد بررسی در شکاف طبقاتی در رتبه ۶۷ و بالاتر از کشورهایی چون آمریکا و ترکیه قرار دارد./ایسنا
asriran.com
@MyAsriran
۱۳۹۶ بهمن ۱۳, جمعه
هزینه بودجه شورای نگبهان در سال 96
محل هزینه بودجه شورای نگهبان در سالی که انتخابات نیست
١٠٠ ميليارد تومان بودجه براي نگهداري يك «شبكه»!
روزنامه شرق - صد ميليارد تومان بودجه شوراي نگهبان در سال ٩٧ صرف چه ميشود؟ آن هم در سالي كه انتخاباتي در كار نيست و قاعدتا اين شورا هزينه چنداني ندارد.
🔻 شوراي نگهبان در نگاه نخست نهادي با ١٢ عضو فقيه و حقوقدان است. اما اين همه چيز درباره اين نهاد نظارتي نيست. در اين سالها مدام بدنه نهاد شوراي نگهبان متورم شده است. به لحاظ فيزيكي و نيروي انساني توسعهيافته است. پژوهشكده شوراي نگهبان به آن اضافه شده است. در استانها دفتر نظارتي تأسيس كرده است و همه اينها يعني اضافهشدن ساختمان، كارمند، هزينههاي جاري و... با اين حال اطلاعات دقيقي از جزئيات اداري، منابع انساني و هزينههاي جاري اين نهاد نظارتي در دست نيست.
🔻 ديروز سيامك رهپيك معاون اجرائي و امور انتخابات شوراي نگهبان گفته است: «در سالي که انتخابات نيست، اين بودجه صرف جلسات آموزشي و نگهداري شبکه چندصدهزارنفري ميشود از جمله بحث نگهداري شبکه، دفاتر هيئت نظارت، آموزش و توجيه که بين انتخاباتها وجود دارد. مانند هر دستگاهي که براي آن برنامه مينويسند، در شوراي نگهبان هم چند برنامه هست که مقصود از نظارت همين بحث برنامه آموزش و توجيه و نگهداري شبکه چندصدهزارنفري است»
🔻رهپيك اما جزئياتي درباره نحوه نگهداري اين شبكه چندهزارنفري شوراي نگهبان نداده است. درباره تعداد دفاتر استاني، كارمندان و هزينههايش چيزي نگفته است. آيا منظورش از شبكه همان دفاتر و كارمندانش هستند يا اعضاي هيئتهاي نظارت در استان و شهر و روستا را هم دربر ميگيرد؟ در اين صورت مگر اعضاي شبكه افرادي ثابت هستند كه هر ماه بايد آموزش ببينند و مگر آموزش آنها نياز به بودجه و هزينه دارد؟
🔻 رهپيك توضيح شفافتري درباره منظور خود از «نگهداري» اين شبكه نداده و همچنين نگفته است كه اين آموزشها چگونه است؟ آيا آنها هر هفته آموزش ميبينند؟ هر ماه؟ چند روز؟ و هزينههاي آموزشي آنها چقدر است؟ و اصلا چه نيازي به نگهداري يك شبكه است؟
🔻آمارها حكايت از اين دارد كه بودجه شوراي نگهبان در ١٠ سال اخير چهارونيم برابر شده است. از ٢٣ميلياردو ٨١٢٦ ميليون در لايحه بودجه سال ٨٧ به ١٠٥ميلياردو ٧٩٠٠ ميليون تومان در لايحه بودجه سال ٩٧ رسيده است.
🔻بررسي يک دهه اخير اين رديف بودجه نشان ميدهد تا سال ٩٠ تنها يک رديف بودجه به شوراي نگهبان تخصيص داده شده بود، اما از سال ٩١ رديف تازهاي با نام «کمک به اشخاص حقيقي و حقوقي» هم به اين بودجه اضافه شده است. رقمي که تاکنون توضيحي در باره محل مصرف آن داده نشده است.
🔸جلال ميرزايي نماينده اصلاحطلب مجلس ششم پيش از اين درباره حواشي بودجه شوراي نگهبان به ايلنا گفته بود: «اين مباحث در مجلس ششم هم مطرح شد. آن زمان دولت خاتمي مخالف تخصيص بودجه به اين شورا در سالهاي غيرانتخاباتي بود و درنهايت دعواي مجلس و شوراي نگهبان به مجمع تشخيص مصلحت نظام رفت ولي مجمع تشخيص نظر به اين داد که دفاتر استاني در شوراي نگهبان تشکيل شود که اين اتفاق افتاد.
asriran.com
@MyAsriran
اشتراک در:
پستها (Atom)