۱۳۹۴ شهریور ۹, دوشنبه

روش آزادی معلمان زندانی

سلام همکاران پیشنهاد برای آزادی زندانیان معلم " در فضای مجازی دیدم دو فعال صنفی روزنامه نگار دستگیرشدند .  در فروردین 93 پیامی  خدمتتان همکاران برای آزادی زندانیان ا
ارسال کردم . برای آزادی همکاران زندانی 2 روش پیشنهاد می شود کوتاه مدت و دراز مدت
1-روش کوتاه مدت :اگر همکارا ن امادگی هزینه سنگین دارند. همان گونه در سال 83
عمل کردیم و جواب داد هر پنجشنبه از ساعت  10 تا 12 صبح در مرکز استان ها درا داره کل و  در شهرستان در درون ادارات تجمع کنند انجا منزل همکاران است همین روش در سا ل 83 انجام شد . 2همکار دستگیر شده آزاد شدندبرای آزادی همکاران زندانی پیگیری لارم است
مرتب فعالان صنفی و تشکل هایی  که آمادگی هزینه دادند هستند با سازمان های بین المللی آموزشی مانند "آموزش بین الملل و یونسکو مکاتبه کنند. و در رسانه های داخل و خارج پیگیر آزادی معلمان شوند. برای مطالبات و خواسته ها نباید فصلی عمل کرد .به روزجهانی معلم و 12 اردیبهشت بسنده کرد برای هر خواسته صنفی و غیر صنفی باید هزینه
داد . آسبب شناسی کرد. خردجمعی و کار جمعی نتیجه می دهد تفاوتی بین زندانیان معلم قائل نشویم وگرنه خانواده های آنها احساس می کنند برای آزادی معلمان زندانی برای همکاران و تشکل ها تفاوت وجود دارد و احساس رنجش می کنند
2-روش طولانی مدت:کمیته حقوقی شورای مرکزی  و همکاران بصورت فردی و جمعی از مراجع قانونی مانند:"قوه قضاییه ،
مجلس،وزارت خاته،ریاست جمهوری تعامل برای آزادی همکاران کنند."
کمیته حقوقی شورای مرکزی تشکل های صنفی فرهنگیان پیگیری لازم را بکنند همکاران  پیشنهادات خود را به این پیشنهادات اضافه کنند.
محمد خاکساری
Khaksari902@gmail.com

14 سال پیش در چنین روزی ..

14 سال پیش در چنین روزی ... ۹ شهریور 82
14 سال پیش در چنین روزی ...
۹ شهریور    82

هو العلیم

استیضاح حاجی وزیر آموزش و پرورش

استیضاح حاجی وزیر سابق آموزش و پرورش با کوشش جناح اقلیت مجلس ششم و به پیگیری حاجی بابایی نماینده همدان انجام گرفت. تشکل های صنفی معلمان ایران در روز استیضاح به تاریخ 9 شهریور 82 در صحن علنی مجلس و در جایگاه تماشاچی ها حضور یافتند و شاهد مذاکرات موافق و مخالفان استیضاح وزیر بودند.
طبق معمول هرگاه که قدرت در دست جناح خاصی باشد از وزیر وقت خود دفاع می کند. بنابر این نمایندگان موافق دولت وقت تلاش می کردند که استیضاح انجام نگیرد و به روش های گوناگون از برخی نمایندگان درخواست می کردند که امضاهای خود را پس بگیرند.
از رفت و آمد هایی که در مجلس جاری و ساری بود این گونه به نظر می رسید که استیضاح رای نمی آورد. متاسفانه بیانیه یکی از تشکل های سیاسی تهران (سازمان معلمان) بین نمایندگان مبنی بر مخالفت با استیضاح توضیح شد.
وضعیت نامناسب معیشتی معلمان و مسائل ساختاری آموزش و پرورش و عدم توجه به نیروهای کیفی در آموزش و پرورش موجب شد استیضاح حاجی وزیر سابق رای نیاورد.

مسئله بسیار جالب اینکه، در بعضی موارد استیضاح حاجی شباهت زیادی به طرح استیضاح فرشیدی وزیر قبلی آموزش و پرورش در دولت نهم داشت.


برخی از وعده هایی که وزیر آموزش و پرورش در وقت رای اعتماد به مجلس شورا و معلمان و فرهنگیان داده بود، عبارت بودند از : بهبود مدیریت، اصلاح ساختار آموزش و پرورش و ...

بعد از سخنان موافقان و مخالفان استیضاح، از تعداد 236 رای ماخوذه 68 رای سفید (موافق استیضاح) و 159 رای کبود (مخالف استیضاح) و 10 رای زرد (ممتنع) به وزیر آموزش و پرورش رای دادند. در پایان جلسه استیضاح، تشکل های صنفی معلمان بدون جهت گیری موافقت یا مخالفت از استیضاح، همچنان بر رفع مسائل بنیادی آموزش و پرورش تاکید کردند!
اما متاسفانه نه وزیر سابق و وزیر کنونی توجه ای به پیشنهادات و نقطه نظرهای تشکل های صنفی ندارند و با آن ها وارد تعامل و گفت و گوی به صورت جدی و اساسی نمی شوند. شاید ایشان فکر می کنند که تشکل ها در حاشیه هستند! و یا به وسوسه های کسانی گوش می دهند که ثنا گویند و می کوشند که تشکل های صنفی معلمان را وابسته به جناح های قدرت معرفی نمایند!
در صورتی که تشکل های صنفی معلمان طی 26 بیانیه، و چندین سال فعالیت مستقل نشان دادند که وابسته به قدرت نیستند. زیرا روند کار اکثر تشکل های صنفی معلمان چنین است که  اعضای هیئت مدیره حق گرفتن هیچ پست و مقامی بالاتر از مدیریت مدرسه را ندارند تا حق نظارت و نقد آموزش و پرورش را بدون وابستگی به قدرت و به صورت مستقل و آزادانه به انجام رسانند.
تشکل های صنفی معلمان طی این مدت هزینه های مالی و اجتماعی بسیاری در راه احقاق حقوق معلمان پرداخته اند و از معلمان توقعی جز حمایت ندارند. کسانی که به چنین استقلال داشتنی باور ندارند می توانند به روش های گوناگون تحقیق و بررسی کنند.

گزارش کامل استیضاح در شماره 1 هفته نامه قلم معلم آمده است و در پایان بیانیه زیر صادر شد:


بیانیه شماره 9  شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران:




به نام خداوند بخشنده و مهربان

علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد ...

با سلام حضور نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
سال هاست که انباشتگی خواسته ها و مطالبات معلمان به مرز بحران و انفجار رسیده است و اعتراضات آشکار فرهنگیان توجه همگان را به خود معطوف کرده است. ساختار بیمار آموزش و پرورش از یک سو و سوء مدیریت ها و استفاده مکرر از روش منسوخ آزمایش و خطا که بیش از دو دهه بر نظام تعلیم و تربیت کشور حاکم بوده است از دیگر سو شرایط دشواری را برای فرهنگ و فرهنگیان فراهم نموده است.
همچنین فاصله عمیق طبقاتی و اختلاف فرهنگی ناشی از آن، محیط مدارس کشور را که عرصه تعلیم و تربیت است را به صحنه برخورد فرهنگ ها و میدان گسترش فساد و اعتیاد کشانده و
می کشاند و زمینه گسترش اعتیاد و فحشا و دیگر ناهنجاری های اجتماعی را فراهم نموده و
می نماید. اما انباشتگی مطالبات و افت تحصیلی و رواج فساد و اعتیاد پدیده ای نیست که محصول دو سال اخیر باشد. آنچه امروز در عرصه اجتماعی مشاهده می شود نتیجه عملکرد ناصواب مسئولانی است که علی رغم نقشی که در ایجاد این فضای آلوده داشته اند هرگز به پرسش و استیضاح کشیده نشده اند.
    با این وجود ضمن استقبال از اصل استیضاح به عنوان حقی که شایسته است به دور از جناح بندی های سیاسی از آن استفاده شود از نمایندگان محترم مجلس می خواهیم که با غنیمت شمردن فرصت به وجود آمده به بررسی مسائل آموزش و پرورش پرداخته و به جای دفاع و یا حمله غیر منصفانه به نقد عملکرد کسانی که در ایجاد این کاستی ها و کم کاری ها سهیم بوده اند بپردازند. پس شایسته است که وزیر و نمایندگان محترم مجلس با تمام توان در جهت رفع مشکلات آموزش و پرورش و اصلاح بنیاد آن که بارها وعده داده اند همت گمارند و مجموعه ی نظام و مردم را برای حل این نابسامانی ها یاری بطلبند.
آری استیضاح حق نمایندگان است و شایسته است که از آقای حاجی پرسیده شود که تا چه حد در اجرای رئوس برنامه های اجرایی آموزش و پرورش که در زمان گرفتن رای اعتماد به مجلس ارائه نموده اند موفق بوده اند؟
آیا به وعده هایی چون برخورداری از آموزش و پرورش مناسب، افزایش سهم آموزش و پرورش در اقتصاد برای بهبود سطح معیشتی و قدرت خرید فرهنگیان، نهادینه کردن و گسترش مشارکت معلمان، مدیران، متفکران، کارشناسان، دانش آموزان و خانواده ها در فرایند تصمیم سازی ها حمایت از ایجاد و توسعه سازمان ها و اتحادیه های صنفی و تخصصی فرهنگیان و تهیه ساز و کار مناسب برای برخورداری و نهادمند از تشکل های علمی، تخصصی، صنفی، صاحب نظران و موسسات پژوهشی خصوصا تشکل های معلمان و دانش آموزان و ... عمل نموده اند؟

  آیا در ایجاد یک محیط با نشاط برای معلمان و دانش آموزان و تدوین و اجرای صحیح آیین نامه هایی همچون انتخاب مدیران مدارس توسط معلمان، حفظ استقلال و ثبات رای در عزل و نصب مدیران ناشایسته و شایسته، جلب اعتماد عمومی و دفاع از حقوق و حیثیت معلمانی که به ناحق مورد توهین و ضرب و شتم قرار گرفته اند موفق بوده اند؟

با این که با ایجاد جو پلیسی و ناتوانی در جلب مشارکت فرهنگیان در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها و عدم پیگری خواسته های بر حق فرهنگیان در مجلس و دولت عملا نتوانسته اند کارنامه قابل قبولی ارائه نمایند تردیدی نیست که صدها هزار فرهنگی به قضاوت و رای عادلانه نمایندگان محترم چشم دوخته اند. لذا به این وسیله ضمن تاکید بر این نکته که خواسته های اصلی فرهنگیان و اصلاح بنیادی آموزش و پرورش به حذف یا ابقای آقای حاجی وابسته نیست از تمامی نمایندگان ملت در خواست می نماییم به دور از جناح بندی ها و توافقات سیاسی پشت پرده به دفاع از حقوق از دست رفته فرهنگیان پرداخته و به رفع بنیادی مشکلات جامعه فرهنگی همت گمارند. چراکه وقت تنگ است و علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد... 

9 شهریور 1382
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران


۱۳۹۴ شهریور ۸, یکشنبه

در کشوری که؟

در کشوری که؟
🇮🇷سرزميني كه متفكرانش بيكار باشند، وسياست مدارنش بازداشت:
مشاورانش بيمار باشند،و وكلايش ساكت:
جوانانش دل مرده باشند، وسالخوردگانش بلندپرواز:
مردانش لحن زنانه داشته باشند،و زنانش ژست مردانه:
اغنيايش دزدي كنند،و فقرايش كارگري:
صادراتش فيلسوف باشد،و وارداتش مواد مخدر:
دولتش خصوصي باشد،و مرده پرستي اش عمومي:
قبرهايش خريده شوند،ومغزهايش فروخته؛
گورستان تاريخ است،...
به نقل ازگروه اهالی فرهنگ در واتساپ

۱۳۹۴ مرداد ۳۱, شنبه

اصلاح پیام "اصلاح در آموزش و پرورش"

سلام همکاران اصلاح پیام"اصلاح آموزش و پرورش" در پیام  اشتباهی صورت گرفته است
در ان سال طرح های "تجفی"و"مظفر"حاجی"را به خبرنگار گفتم در ادامه مقصود من این بود طرح های گذشته وزیران آموزش و پرورش بطور نسبی
شکست خورده است به دلیل ابنکه در طرح های
وزرای گذشته معلم به عنوان نقش تعین کننده
در نظر گرفته نشده است . از همکاران
پوزش می خواهم. خاکساری

۱۳۹۴ مرداد ۳۰, جمعه

اصلاح آموزش و پرورش

سلام همکاران
بیان خاطره
"  اصلاح اموزش و پرورش"
فکر کنم سال 84  در یکی ار تجمعات روبرو اداره کل تهران  خبرنگار روزنامه سرمایه که آن روزنامه  توقیف شد. از بنده سئوال کرد، اصلاح آموزش و پرورش چگونه انجام می شود .؟ به ایشان پاسخ دادم : " هر اصلاح و تحول در
آموزش و پرورش به معلم بستگی دارد ". معلم ستون آموزش وپرورش است. برای او مثال زدم. :
وزرا ی گذشته اموزش وپرورش  خواستند اصلاحات آموزشی در این وزرات خانه انجام دهند.
بطور مثال: نجفی "طرح ترمی" داد. مظفر طرح " مدرسه
محوری" حاجی " طرح مهندسی اصلاحات " فرشیدی طرح" پرورشی "   علیرضا احمدی   طرح" تعدیل نیروی انسانی " حاج بابایی طرح " تحول در آموزش و پرورش"در نهایت فانی " رتبه بندی معلمان" تمام این طرح ها بطور نسبی با شکست روبروشده اند . در هر کدام ار  طرح ها فوق معلم و مشکلات معیشتی و منزلت  او در نظر گرفته نشده است. پایه تغییر و تحول در آموزش و پرورش معلم است .
محمد خاکساری
Khaksari902@gmail.com
tts902.blogsky.com

۱۳۹۴ مرداد ۲۹, پنجشنبه

چرا همکاران کمتر جذب تشکل های صنفی می شوند.؟

جرا همکاران کمتر جذب تشکل های صنفی
می شوند. ،

سلام همکاران :" چرا همکاران کمتر جذب
تشکل ها ی صنفی می شوند؟
این مشکل فرهنگی و تاریخی است.  دلایل مختلف دارد ،
هر گاه که تشکل ها  در جامعه ما اندکی پا می گیرند، عواملی چون عدم تحمل یکدیگر، و فقدان تمرین دموکراسی و کیفیت جامعه پذیری و فرهنگ پذیری، موجب تضعیف تشکل ها شده است.
اما مشکلات و موانع فعالیت تشکل ها فقط از بیرون، یعنی بیرون از تشکل نیست. کار گروهی در ایران، اعم از سیاسی یا تجاری یا ورزشی با مشکلاتی از درون،  دارد .با خصوصیات رفتاری افراد روبه‌رو است. استبداد را نباید صرفا در مناسبات سیاسی آن تعریف کرد. فرهنگ استبدادی بخشی از استبداد است سالیان درار با آن روبه رو بوده یم.احساس عدم  امنیت می کنیم. بزرگ ترین دستاورد
کشور های پیشرفته کار جمعی است
یکی از فعالان صنفی نقل قول کرد، از پرفسور  رضا که حدود 35 سال است در خارج زندگی می کند پرفسور گفتند:
"علت عمده  پیشرفت غرب کار جمعی
بوده است."

۱۳۹۴ مرداد ۲۷, سه‌شنبه

اهداف جامعه مدنی

سلام همکاران :" 7 هدف جامعه مدنی"
1- محدو د کردن قدرت دولت
2- نظارت بر اجرای قوانین
3- آموزش
4- دفاع ا ز منافع گروه ها
5- تشکل ها تلاش کنند . فضا برای
گفتگو ایجاد کنند.
6- پر هیز از خشونت و نزاع
7- تعقل را محور کار قرار دهند.
محمد خاکساری tel :09121090293

۱۳۹۴ مرداد ۲۶, دوشنبه

آفت قهرمان پروری در تشکل های صنفی

سلام همکاران:" آفت قهرمان پروری در تشکل های صنفی"
چه زیبا از زبان گالیگه نقل شده است " بی چاره کشوری که به قهرمان نیاز داشته باشد " این خود ما هستیم که زمینه ی قهرمان پروری  را در تشکل فراهم
می کنیم و از شخصیتی بت می سازیم و وقتی می بینیم که نمی تواند تمام خواسته هایمان را برآورده نماید شروع به ملامتش می کنیم غافل از اینکه این ما بودیم که از او یک بت ساختیم و همان طور که خودمان بالایش بردیم خودمان هم زمینش می زنیم
   قهرمان پروری تشکل های صنفی  را تهدید می کند،  این تهدیدحس نیاز به قهرمان و قهرمان پروری در تشکل است،  برخی تشکل ها و فعالان صنفی به جای اینکه توجه خود را به تشکل و اهداف آن کنند   اساس فعالیت هایشان را بر محور تشکل بگذارند و در این راه تلاش کنند تا به پیروزی برسند، به دنبال قهرمانی هستند که بیاید و آن ها را از بحبوحه مشکلات بیرون بکشد . این قهرمان پروری ها و فرد پرستی ها تیشه به ریشه تشکل می زند، چرا که اگر آن قهرمان به هر دلیلی از میان برود  یا دستگیر شود یأس و از هم پاشیدگی دامن تشکل را خواهد گرفت.  تشکل ها حواستان به هدفشان باشد و در این راه ثابت قدم باشند. آنقدر درگیر این وسیله می شویم که هدف  تشکل را فراموش می کنیم برخی فعالان صنفی و همکاران دنبال قهرمانی هستند که بیاید و آن ها را از بحبوحه مشکلات بیرون بکشد مرتب دنبال کسی می گردیم که او را قهرمان کنیم.ظریفی می گفت :"
"ملت ایران بت ساز و بت تراش وبت شکن هستند"
محمد خاکساری
Khaksari902@gmail.com
مرداد 94

۱۳۹۴ مرداد ۲۵, یکشنبه

جریان آزاد اطلاعات

سلام همکاران:"جریان آزاد اطلاعات"
گسترش وسایل ارتباطی به جای آزادی مطبوعات، اصطلاح "آزادی اطلاعات" را به کارمی برند، در زمینه جریان آزاد اطلاعات دیدگاههای متفاوتی وجود دارد .
به‌کارگیری واژه‌ی"اطلاعات و اندیشه ها" هیچ گونه محدودیتی برای دلخواه بودن اطلاعات ارسالی قائل نشده است.
اگر جریان آزاد اطلاعا ت وجود داشته باشد
مانع فساد مالی و سیاسی در دولت ،
نهاد های دولتی وغیره دولتی می شود. ازرانت خواری و استفاده ابزاری در سازمان جلوگیری می کند. یکی از موانع بزرگ جریان آزاد اطلاعات" اعمال محدوديت وسانسور رسانه اي  و گروهی است ." گاهی  این محدویت ها به بهانه
"تهمت ،دروغ،تفرفه افکنی"مطرح
می شود متاسفانه این محدویت در
برخی تشکل های صنفی و احزاب سیاسی
مشاهده می شود
محمد خاکساری
Khaksari902@gmail.com

۱۳۹۴ مرداد ۲۴, شنبه

ویژگیهای فعال صنفی

  ویژگیهای فعال صنفی

سلام همکاران:
"ویژگیهای یک فعال صنفی"

1- قدرت ارتباط با معلمان را به راحتی
و آسانی داشته باشد.

2- توانایی و تحمل ادامه و گفت و گو و مذاکرات صنفی را داشته باشد.

3- توانایی ترغیب و جلب اعتماد معلمان

4- توانایی لذت بردن هنگام گوش کردن.

5- علاقمندی به بودن در کنار همکاران و خوش رویی سندیکایی با آنان

6- توانایی بر آوردن قول و گفته های خود نسبت به همکاران

7- توانایی پشت سر گذاشتن شکست ها
و ناامید های صنفی

8- موقع شناسی و قاطعیت درتصمیمات

9- اعتقاد به اینکه هر کس دارای نقطه نظرات و دیدگاه های خویش است.

10- داشتن صبر و پیگیری
در تصمیمات صنفی

11- توانایی در آموزش صنفی به همکاران
12- علاقه به نوشتن و عادت به خواندن روزنامه و کتاب در هر روز

13- فعال صنفی کنجکاو، حساس و جستجوگر است.

14- شناخت کافی در مورد مسائل
رفاهی اجتماعی معلمان

15- داشتن تجربه و فروش کالاهای فرهنگی

16- تقویت و تاکید بر جنبه های صنفی
و کاهش جنبه های منفی

17- توجه به پیشنهادات و سئوالات صنفی

18- هرگز از دروغ و دلایل ظاهر فریب، مستندات تحریف شده استفاده نکند.

19- تلاش برای بر قراری تصویر مطلوب مطلوب صنفی برای همکارانی که نسبت به کار صنفی علاقه ندارند.

20 - آگاه سازی در باره مسائل صنفی که به آن آگاهی ندارند بطوریکه با منافع صنفی معلمان در ارتباط باشد.

به نقل از: " سرویس تشکل های صنفی
هفته نامه قلم معلم"

شورای مرکزی تشکل های صنفی فرهنگیان

شورای مرکزی تشکل های صنفی فرهنگیان

سلام همکاران فرهنگی

در حال حاضر شورای مرکزی "شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان" به ریاست کانون صنفی معلمان همدان فعالیت می کند.

شورای مرکزی در جلسه شورای هماهنگی در 23 شهریور 85 در دانشکده شریعتی در خانی آباد انتخاب شدند.

اعضای شورای مرکزی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران عبارتند از تشکل های: "همدان - تبریز- اصفهان گیلان - یزد شیراز تهران - کر مانشاه - مشهد کردستان "

بخشی از اولین ببانبه شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در 13 سال بیش  در تاربخ 17 اسفند 80 در شهر  شیراز صادر شد.

بخشی از بیانیه:

"اهداء سلام و تحیات به محضر فرهنگیان آزاد اندیش عدالت خواه ما نمایندگان تشکل های صنفی استان های مختلف سرزمین حماسه و معرفت در راستای تحقق اقتدار ایران سرافراز و عدالت اجتماعی بر آن شدیم یک دل و یک صدا همسو با هم این قشرفرهیخته ی نا پیوسته را پیوندی ناگسستنی بخشیم. باشد که به یمن این پیوند مبارک و این همبستگی مقتدرانه بتوانیم جامعه ای را که دیگر در آن علم و دانش دلنشین و شایسته معنا می شود و شان و شوکت و ارزش واقعی آن کم رنگ شده است شور و سرزندگی دوباره بخشیم.

تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در روز جمعه 17/12/1380 در شیراز طی نشستی اعلام موجودیت شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران"

محمد خاکساری بازرس شورای مرکزی تشکل های صنفی فرهنگیان

برای مشاهده بیانیه های شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران به وبلاگ: "تاریخچه تشکل های صنفی فرهنگیان ایران" به آدرس:
tts902.blogsky.com
مراجعه کنید.

پیشنهاد برای آزادی معلمان زندانی

سلام همکاران پیشنهاد برای آزادی زندانیان معلم " در فضای مجازی دیدم قرار است فردا 25 مرداد94 دستگیر شدگان 31 خرداد محاکمه  شوند .  در فروردین 93 پیامی  خدمتتان همکاران برای آزادی زندانیان احتمالی ارسال کردم . برای آزادی همکاران 2 روش پیشنهاد می شود کوتاه مدت و دراز مدت
1-روش کوتاه مدت :اگر همکارا ن امادگی هزینه سنگین دارند. همان گونه در سال 83
عمل کردیم و جواب داد هر پنجشنبه از ساعت  10 تا 12 صبح در مرکز استان ها درا داره کل و  در شهرستان در درون ادارات تجمع کنند انجا منزل همکاران است همین روش در سا ل 83 انجام شد . 2همکار دستگیر شده آزاد شدندحتی وقتی آقای قدیمی ا ز همدان دستگیر شدند (یادم نیست چه سالی بود)همسرشان
به من تلفن زدند گفتند:  همکاران در حیات اداره کل تجمع کرده اند . اداره گفته متفرق شوند
او را آزاد می کنیم  گفتم :بگویید اول آزاد کنید
بعد همکاران می روند یادم نیست فکر  کنم اورا آزاد کزدند این روش هزینه بر است توان مجموعه بررسی دقیق گردد
2-روش طولانی مدت:کمیته حقوقی شورای مرکزی از مراجع قانونی مانند:"قوه قضاییه ،
مجلس،وزارت خاته،ریاست جمهوری تعامل برای آزادی همکاران کنند."ممکن است همکاران دیگری پیشنهادات خود را به این پیشنهادات اضافه کنند.
محمد خاکساری
Khaksari902@gmail.cim

تصاویری از قلم معلم

تصاویری از قلم معلم