۱۳۹۶ بهمن ۱۰, سهشنبه
همه باهم برادریم قانون خدمات کشوری
#همه با همیم ؛ برای هم 🤝 🤝 🤝
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
✳️قانون مدیریت خدمات کشوری درفصول 13 و 15در مورد مواد 109 و125 و126چه می گوید?
👈فصل13در ارتباط با تامین اجتماعی پس ازبازنشستگی است که شامل شرایط بازنشستگی ومحاسبه سنوات و نحوی کسورات وبرقراری احکام بازنشستگان کشوری طبق ماده 109وجدول الف است که درطول ده سال گذشته تطابق با مواد 64الی 68 فصل ده و125و126فصل15نداشته است وبرای اولین باربعدازاجرای اشتباه نظام پلکانی درسال95،امتیازات بند الف ماده 109تحت عنوان همسان سازی حقوق هادرسال 96 افزایش پیدا کرده ولی بدلیل ایجاد مرز 2میلیون متاسفانه بصورت پلکانی اجرا گردید. "
👈 فصل 15اشاره به ماده125 دارد که ضرایب حقوق از اولین سال اجرای قانون مدیریت برمبنای500ریال تعیین گردیدودرسالهای بعد حداقل به اندازه نرخ تورم حقوق ها افزایش یابند که متاسفانه و طبق مستندات افزایش نیافتندواختلاف 70%درصدی بین حقوق های بازنشستگان بادیگر کارکنان ایجاد کرده است.
👈 نتیجه اینکه نفس و ماهیت مواد 64الی و109و125و126برای اجرای درست و قانونی یکی است ودرفصول مختلف قانون مدیریت بصورت مکرر آمده،بقیه موادوبنده ها طبق مواد فوق الذکروبخصوص رعایت واجرا نکردن ماده 126ازابتدای اجرای آزمایشی قانون م خ ک ازدیگرعوامل ایجاد اختلاف حقوقی بین بازنشستگان با دیگر شاغلین وبازنشستگان جدید است.
🔹درنتیجه پیگیری وتاکید ما باید براجرای قانونی مواد 64 الی 68و109و125و126قانون مدیریت خدمات کشوری برای تمام بازنشستگان کشوری وبخصوص بازنشستگان قبل از اجرای این قانون است،نه ادامه همسان سازی سال گذشته تاسال1400 ، قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب سال 86نقطه مجهول ونامفهومی برای قانونگذران برای اجرای عدالت وانصاف درپرداختیهای بازنشستگان نگذاشته است و...این درحالی است که دولت برخلاف قانون اساسی، قانونی را که بخاطر اینکه بدرستی وعادلانه در دهه اخیراجراننموده وبرای گریزاز پرداخت عادلانه حقوق بازنشستگان آنرا مورداصلاح ناعادلانه قراردهد.
✍"کهزادی"(3)
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
✅کارگروه آموزش؛ فرهنگ و رسانه صنفی بازنشستگان فرهنگی
▶️2⃣1⃣6⃣3⃣◀️ ۹۶/۱۱/۸
۱۳۹۶ بهمن ۷, شنبه
تصمیم گیران کشور
برادران و خواهران عزیز
تصمیم گیران کشور
باید بحران و چالش بازنشستگی جدی گرفته شود
حرفی برای گفتن نمانده وقت عمل هست
ما به تمام مقامات تصمیم گیر واضح و بدون ابهام هزاران بار گفته ایم و آنقدر تکرار شده که همه حفظ شده اند که باید:
معیشت و منزلت و بیمه ی درمانی و تکمیلی و همسان سازی حقوق با شاغلین را انجام دهند و در تمام جلسات و لحظات فقط اجرای کامل ق م خ ک و رفع عاجل تبعیض و ظلم را طلب می کنیم اگر پول نیست برای همه نباشد اگر هست که حتما هست ما هم حق مسلم و قانونی خود را می خواهیم پس مسئولین باید از ریخت و پاش های غیر قانونی و حقوق های نجومی و اختلاس ها و گم شدن عدم واریزی پولها در خزانه و حسابهای شخصی در کنار حساب دولتی و فیش های رسمی و غیر رسمی و بودجه های در اختیار و خارج شمول و بشکه های نفت و ده ها موارد اتلاف بودجه جلوگیری کنند تا تبعیض و فرق و فقر برطرف شود و همه به حقوق قانونی خود برسند. ایجاد نارضایتی و تنش در کشور به نفع نظام و اقتدار کشور نیست ما بازنشستگان عاشق کشور و آبروی و اقتدار آن هستیم و جفا در حق ما برازنده نیست
مرتضی یعقوبی نیکو-بازنشسته فرهنگی
ترانه اغشتاش
متن ترانه اغتشاش
از شهریار
متن ترانه:
قصه ی سکوت این نسل
قصه ی نوشیدن زهر
اگه آشوبی بپا شد
تو دل ماست
نه توی شهر
اعتراض حق من و ماست
اعتراض جنگ با خدا نیست
چرا مزدوره همیشه
هر کسی که با شما نیست
اگه از شما می پرسیم
چرا هیچی سر جاش نیست
دنبال جواب می گردیم
این که اسمش اغتشاش نیست
ما هموناییم که دیروز مردم شریف بودیم
ماهموناییم که هشت سال
دنیا رو حریف بودیم
حالا که حقی رو می خوایم
یه شبه مزدور میشیم
واسه آزادی فرضی
وصله ی ناجور میشیم
پشت تون یه ارتش اما
پشت ما یه اعتقاده
اعتقادی که به نیرنگ
یا خیانت تن نداده
ما که جایی رو نداریم
که بخوایم سنگر بگیریم
ما بدون مزد می خوایم
واسه ی وطن بمیریم
دست تون پره ولی ما
جون مون تو دست مونه
این دفعه اونی که تشنه است
خاک ما نیست آسمونه
۱۳۹۶ بهمن ۶, جمعه
حق را به بها دهند نه به بهانه
حق را به«بها»می دهند نه«بهانه»
✍️ اسداله حیرانی
شب تا صبح دراین فضای بی شحنه و عسس مجازی با هویت غالبا غیرواقعی ، می نویسیم و فوروارد می کنیم و پهلوان دور گودی می شویم که پی در پی فرمان«لنگش کن» را صادر می کنیم.
از برنامه های ناسا و پیامدهای فرمان یاسا ، سخن می رانیم و به زمین و زمان بد می گوییم. پای مبارک مان توی کفش هر موضوعی است و جامع العلوم و دایره المعارف همه مسائل اجتماعی می شویم الا درد بی درمانی که خود درآن دست و پا می زنیم.
چنان وانمود می کنیم که سرچشمه عدل و منشا آفرینش مساوات و برابری، ما هستیم و بس. گویی قسط و داد خانه زاد عملکرد ما بوده و جزآن نیست.
کی ازاین سخن فرسایی ها خسته می شویم؟ چه زمانی قرار است عالم اهل عمل باشیم و سخنان روی منبرمان فقط توصیه به دیگران نباشد؟ کی قراراست از پشت صورتکی که به چهره ی واقعیت وجودی خود زده ایم، خارج شوبم و از اسب چموش سخن پیاده شویم و سرکی هم به خانه عمل بکشیم؟
هرکس کمترین انتقادی از معلم کند، زمین و زمان را به هم می دوزیم که : وااسفا به ساحت معلم، اهانت شده و ...!!!
معلمی که نتواند برای احقاق حقوق اجتماعی و شغلی خود ، راست قامت بایستد و حقش را مطالبه کند، ردای معلمی بر تن شخصیتش زار می زند.
معلمی که جرئت نمی کند در همین گروه های مجازی با هویت واقعی خود، ابراز وجود کند و پشت نقاب شخصیت های اختصاری و جندنقطه ای و یک وجبی ، پنهان می شود و برای آن هم عذرهای بدتر ازگناه می تراشد، فرسنگ ها از شخصیت معلمی فاصله داشته و محصول تربیتش نیز همچون خودی بوده است.
آری
حق را به بها می دهند نه بهانه های واهی. حق را باید با دستان اراده گرفت. کسی آن را در طبق زرین تقدیم کسی نخواهدکرد.
تا وقتی هنگام تجمعات اعتراضی فرهنگیان، به زایشگاه «جیم فنگ» مراجعه می کنیم تا توجیه و بهانه را تحویل دهیم، نباید حقی برای خود متصور باشیم.
درکشور ما ثابت شده که بر نظام بودجه ، قانون جنگلی «تنازع برای بقا» جاری و ساری است.
پس به قدر همت خود ، متوقع باشیم و فراتر از آن، چیزی طلب نکنیم.
🔴 هشتم بهمن ۹۶ را دریابید که مطالبه حق، از خصائل نیک انسان است.
۱۳۹۶ بهمن ۵, پنجشنبه
پتانسیل اعتراض در ایران پایان نامه
ای کاش با صدای بلند بخوانند، با صدای بلند
🔺دکتر فردین علیخواه-جامعه شناس
▪️در سال 1387 از رساله دکترایم که موضوع آن « پتانسیل اعتراض سیاسی در ایران» بود دفاع کردم. برای درک بهتر ناآرامی های اخیر در کشور، بعد از چند سال، دیشب رساله ام را ورق می زدم. در ادامه به برخی از مهم ترین یافته های آن اشاره می کنم:
- یافته اصلی این تحقیق آن است که در مجموع پتانسیل اعتراض سیاسی در جامعه بالاست.
- هر چقدر از ميزان اثرگذاری سياسي افراد ( این احساس که می توانند در تصمیمات سیاسی کشور اثرگذار باشند) كاسته مي شود بر ميزان پتانسيل اعتراض سياسي آنان افزوده مي شود.
- دربین آن گروه از شهروندانی که معتقدند درساختار سياسي کشور فرصت و امکان اعتراض محدود است، پتانسيل اعتراض سياسي بيشتر است.
-با افزایش میزان تحصیلات افراد، میزان پتانسیل اعتراض سیاسی نیز افزایش می یابد.
- میزان احساس محرومیت (اقتصادی، سیاسی، فرهنگی) در این تحقیق بسیار بالا است. در بین آن گروه از شهروندان که« احساس محروميت » بیشتری دارند پتانسيل اعتراض سياسي نیز بیشتر است. نکته دیگر آنکه، در بین آن گروه از شهروندانی که« منبع محروميت » اقتصادی خود را نه خودشان بلکه سياست هاي دولت و تصمیمات مقامات سياسي می دانند پتانسيل اعتراض سياسي نیز بیشتر است.
- هر چه میزان احساس تبعيض و بي عدالتي در افراد بیشتر می شود ميزان پتانسيل اعتراض سياسي آنان هم افزایش می یابد.
- هر چه میزان رضايت از زندگي افراد کاهش می یابد ميزان پتانسيل اعتراض سياسي آنان افزایش می بابد.
بگذارید خلاصه کنم: احساس اثر گذاری کم در روند تصمیم گیری های سیاسی / این برداشت که در ساختار سیاسی کشور فرصت های کمی برای اعتراض وجود دارد/ احساس محرومیت(سیاسی، اقتصادی، فرهنگی) بالا / این برداشت که منبع محرومیت من نه خودم بلکه تصمیم های غلط نظام سیاسی است / احساس تبعیض و بی عدالتی بالا / رضایت کم از زندگی / با موضوع اصلی رساله یعنی پتانسیل بالای اعتراض سیاسی رابطه مستقیم داشتند.
▪️وقتی در دهه اخیر آمار طلاق در جامعه ایرانی رشد یافت، برخی نهادها، بنرهایی در خیابان های شهر نصب کردند. در این بنرها ابتدا دیش ماهواره و در زیر آن زن و مردی را نشان دادند که پشت به هم نشسته اند و بین آنها نیز کودکی پریشان حال قرار گرفته است. در زیر بنر نوشتند " سرانجام ماهواره". در پس زمنیه تصویر هم پرچم آمریکا و اسرائیل را به شکل محو نشان دادند. درک آنان از رشد طلاق در جامعه ایرانی همین قدر بود. از نظر آنان تعداد دیش مساوی بود با تعداد طلاق! طبیعتا آنان برای حل این مشکل اجتماعی (طلاق) فقط به «جمع آوری» اعتقاد داشتند و در نتیجه به سمت پشت بام ها سرباز اعزام کردند. چندین بار ضربتی دیش های ماهواره را جمع کردند تا شاید آمار طلاق کاهش یابد. ولی کاهش نیافت. آنان در علت یابی مشکلات جامعه، معمولا ساده ترین راه را برای توضیح انتخاب می کنند و همیشه هم قبل از محققان علوم انسانی پاسخ را می دانند ؛ نتیجه را می گیرند و به جامعه ابلاغ می کنند.
▪️در روزهای اخیر مقامات مدام در تلویزیون ظاهر می شوند و رویدادهای اخیر را علت یابی می کنند. آنان باز هم ساده سازی می کنند. همانطور که درباره طلاق ساده سازی می کنند. آنان باز هم پیچیدگی مسائل اجتماعی را به یک عامل تقلیل می دهند. می گویند علت ناآرامی ها این است و بس! به دور دست ها اشاره می کنند. گاهی اوقات فکر می کنم که این بزرگواران دچار پیرچشمی هستند. در نزدیک بینی مشکل جدی دارند و فقط اجسام دور را خوب می بینند.
▪️حدود ده سال از دفاع رساله ام گذشته است. داده های این رساله در شهر تهران جمع آوری شد. ای کاش مقامات محترم به جای ساده سازی های مرسوم مسائل اجتماعی، حداقل بنشینند و پس از حل مشکل نزدیک بینی شان، یکبار عوامل موثر بر پتانسیل اعتراض سیاسی را با صدای بلند برای خودشان بخوانند. با صدای بلند.
✅ارسال نظر: @alikhahfardin
✅کانال: @fardinalikhah
عهد و پیمان بازنشستگان
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃
توجه 🎷 توجه 🎷 توجه 🎷
💢درود دوستان،همکاران وپیشکسوتان
فرهنگی
💢 مادر روز های تجمع :
(31) مرداد مقابل مجلس
(14) شهریور مقابل سازمان برنامه
(25) شهریور مقابل تالار وحدت
(13) مهر مقابل سازمان برنامه
( 8 و 9 و 10 و 11 ) ابان تحصن و تجمع مقابل سازمان برنامه
(22) آبان مقابل نهاد ریاست جمهوری
(19) آذر ماه مقابل مجلس
عهد بستیم که : تاحق خود نگیریم از پا
نمی نشینیم .
💢 ما همچنان محکم واستوار بر عهد خود
پایبندیم .
💢هزاران سپاس وآفرین برهمت وغیرت و
شرف شما بزرگواران که با حضور سبز
وگسترده وفراگیر خود مارا در تجمعات
همراهی وپشتیبانی کرده اید .
وما در مقابل بزرگواری شما سر تعظیم فرود
می آوریم .
💢 دوباره من وتو ما می شویم .
💢 دوباره من وتو برای حقوق پایمال شده ی
خود به پا می خیزیم .
💢 وعده ی ما روز (96/11/8) ساعت
(10) صبح - مقابل مجلس شورای اسلامی
💢مکان - تهران - میدان بهارستان
🍃
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
مقایسه حقوق معلمان ایران و عراق
مقایسه حقوق معلمان ایران و عراق:
سه سال قبل در مشهد با یک معلم عراقی که در شهر حله تدریس می کرد ،هم کلام شدم. از حقوقش پرسیدم معادل دو هزار دلار بود ،چقدر خجالت کشیدم حقوق من به 800 دلار هم نمی رسید. تازه دیروز فهمیدم که حقوقم شده 510 دلار. تازه عراق جنگ زده و مشکلات وحشت ناک .ممنون از مسولیت کشور که در چهل سال گذشته هیچ وقت آموزش و پرورش دغدغه اولشان نبوده و نیست.
۱۳۹۶ بهمن ۳, سهشنبه
حقوق نجومی فلاکت عمومی
Mahbube Farahzadi:
🌱🌾🌱🌾🌱🌾🌱🌾🌱🌾🌱🌾
🌱🌾
حقوقهای نجومی، فلاکت عمومی،
اگر که ما نبودیم تو اون بالا نبودی. معیشت ، منزلت ، سلامت حق مسلم ماست،
اختلاسا.حذف بشه، مشکل ما حل میشه،
اینهمه بیعدالتی هر گز ندیده ملتی، سوریه را رها کن، فکری به حال ما کن، درمان رایگان حق مسلم ماست.
افزایش 5 برابر حقوقها حق مسلم
ماست.
تحصیل رایگان برای زحمتکشان
کشوری ,لشگری ,تامین اجتماعی
اتحاد. اتحاد
خط فقر 4 میلیون، حقوق ما یک میلیون.
بترسید، بترسید، ما همه با هم هستیم.
زندانی سیاسی آزاد باید گردد. معلم زندانی آزاد باید گردد. مارا به هم پاس دادند. طرح پنح ساله دادند.
فریاد فریاد از این همه بی داد
سفره ما خالیه پز شما عالیه
حرف بس است عمل کنید
خسته از وعده هاییم
باز نشسته بیدار است. از فساد بی زار است
نه فقرونه بیماری. اتحاد بیداری
ازبس که دزدی کردین. مردمو ذله کردین
دولت خیانت میکنه. مجلس حمایت می کنه
شعار باز نشسته. : نان مسکن آرامش
از بس که اختلاس شده صندوق باز نشستگی خالی شده
این است صدای ملت. بس است دزدی جنایت
دست گرسنه قطع می شه. اختلاسگر جیم میشه
اختلاس آزاده. حق ما بر باده
اختلاسگرحیا کن. مملکتو رها کن
گوسفند دزد بی دسته. اختلاسگر دو دسته
کارگر. معلم. اتحاد. اتحاد
چند ماه حقوق ندادن. اختلاسا میلیاردن
اختلاسا میلیاردیه. حقوق ما ریالیه
صندوق باز نشسه را کی برده؟ دولت ور شکسته
تشکل. تجمع. اعتراض. حق مسلم ماست
اینها تعدادی شعار برای 8 بهمن است
لطفا شماهم به آن اضافه کنید.......
......
🌱🌾🌱🌾🌱🌾🌱🌾🌱🌾🌱🌾
۱۳۹۶ بهمن ۱, یکشنبه
"اعتراض حق مردم است .
موضوع: «اعتراض حق مردم است»
سلام همکاران فرهنگی، در کشور های جریان آزاد اطلاعات «اعتراض» حق مردم است. در قالب «تجمع، اعتصاب، رسانه ها» و موارد دیگر انجام می گیرد و امنیت ملی را هم به خطر نمی اندازد اما در کشورهایی که «جریان آزاد اطلاعات» وجود ندارد هر اعتراض مردمی را برچسب «مخالف امنیت ملی» می زنند. حتی در همین قانون اساسی بازنگری شده کنونی هم، هنوز اصول مختلفی مثل اصل ۲۷ وجود دارند که اعتراض و تجمع غیرمسلحانه را حق قانونی مردم می داند.
یادم هست یکبار که وزارت اطلاعات اینجانب و همکار دیگری را به وزرات اطلاعات احضار کرده بود، به مامور مربوطه گفتم «چرا در امریکا و کشورهای اروپایی اعتصاب و تجمع می کنند، امنیت ملی این کشورها هم به خطر نمی افتد؟ شما که ادعا می کنید ما شاخ امریکا را شکسته ایم، از تجمعات چند نفر معلم وحشت دارید؟» متاسفانه طبق معمول جواب درستی ندادند و همان حرف های تکراری که ضد انقلاب از این تجمعات سوء استفاده تبلیغاتی می کند و غیره را تکرار کردند.
به هر حال اگر مردم ایران و اصناف بخواهند حق خود را بگیرند، راهی به جز «اعتراض و اعتصاب سراسری و کشوری» ندارند. اگر اعتراضات مردمی سراسری و پیگیرانه باشد، حاکمیت «فرسوده و خسته» می شود الا تنها با برگزاری چند تجمع متفرق و غیر برنامه ریزی شده آن هم در چند شهر و چند منطقه غیر هماهنگ، تحول اساسی انجام نمی شود و «نتیجه مطلوب» به دست نمی آید.
به اعتقاد اینجانب، بهترین روش اعتراضی را بازنشستگان انجام می دهند، چراکه در زمان های مناسب اعتراصات خود را ادامه می دهند و خسته نمی شوند. مثلا همین روش که چند هفته یکبار تجمع جلوی مجلس انجام می دهند مناسب است. بعلاوه ایشان در کنار تجمعات، مذاکرات خود را نیز با مسئولان انجام می دهند. از طرف دیگر هم به «وعده های بدون عمل» مسئولین توجه نمی کنند. نکته دیگر اینکه بازنشستگان به همدیگر اعتماد دارند. هر بازنشسته ای که خواست «تک روی» کند و «لابیگری» نماید را از جمع خود دور می کنند. «رمز» قابل توجه دیگر اینکه بازنشستگان به دنبال قهرمان نیستند که مثلا هر وقت آقای «قهرمان» دستگیر شود، تجمعات تعطیل شوند.
تاکنون بازنشستگان بیش از ۱۰ تجمع روبروی مجلس و برنامه بودجه و جلوی ریاست جمهوری انجام داده اند. در این راستا، به دنبال پیگیرهای بازنشستگان برای احقاق حقوق خود، قرار است که در تاریخ ۸ بهمن ماه ۱۳۹۶، تجمع اعتراضی ای در جلوی مجلس برگزار گردد.
از شاغلین تقاضا می شود که به جمع بازنشستگان بپیوندند و این پیشکسوتان «آموزش» را تنها نگذارند.
منتظر حضور همکاران
محمّد خاکساری
مدیر مسئول و صاحب امتیاز هفته نامه قلم معلّم
۱ بهمن ۱۳۹۶
۱۳۹۶ دی ۲۸, پنجشنبه
چطور با انگیزه برای رسیدن به هدف مان تلاش کنیم.؟
پیام های فعالان صنفی فرهنگیان ایران:
بخشی از مقاله :
چطور با انگیزه برای رسیدن به هدف مان تلاش کنیم؟
🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓👋
"برای برنده شدن، باید به سختی تلاش کنیم، فداکاری کنیم و از همه مهمتر صبر داشته باشیم. رفتارهای ما بر اساس چیزی است که روانشناسان آن را “اصل لذت” نام گذاری کردند. اصل لذت، نیروی است که انسان را وامی دارد به دنبال کسب رضایت فوری برای نیازها، خواسته ها و کشش های خود باشد. پیگیری کردن هدف های بلند مدت، کار سختی می باشد زیرا پاداش و رضایت فوری دربر ندارد.
آیا تا به حال برای مان پیش آمده که برای رسیدن به هدفی خاص، تلاش زیادی کرده باشیم؟ مثلاً کم کردن وزن اضافی مان، تمام کردن یک برنامه ی آموزشی و یا کسب یک مهارت ارزشمند؟ اگر چنین باشد پس حتماً چالش های دنبال کردن یک هدف بلند مدت را خوب می شناسیم"
از امیر شربفیhttp://www.parvaresheafkar.com/law-attraction/how-motivate-reach-goal
۱۳۹۶ دی ۲۷, چهارشنبه
حاکمیت با ما چه کرد؟
سلام
سال ۵۷ جوان بودیم . از سال ۵۸ شروع کردیم به پیر شدن . از درون و از بیرون . شروع کردیم به غصه خوردن . بعضی چیزها را از همان اول نمی توانستیم باور کنیم . دلمان میخواست افکار و عقاید گذشته مان را قبول داشته باشیم ؛ اما هر روز دریغ از دیروز و هر سال دریغ از پارسال . فکر میکردیم آنهائی که می گفتند: وای بر دروغگویان ؛ خودشان آدمهای راستگویی هستند . اما نه! به ما دورغ گفتند .
آنهائی که می گفتند دنیا مزرعه آخرت است ؛ خودشان میدانستند که دروغ میگویند .آنهائی که می گفتند: مال دنیا چرک کف دست است ؛ خودشان بردند و خوردند و دزدیدند و اختلاس کردند و قاچاق کردند و تو بانکهای بلاد کفر با پولی که می گفتند " بیت المال " است حسابهای میلیاردی برای خودشان و زن و بچه و حتی کُلفَتشان باز کردند که اگر روزی به روزگاری ؛ تقّی به توقی خورد ؛ کباب بوقلمون و خاویارشان دچار اِشکال نشود . ما ماندیم و زور و تزویر و ریا و پیر شدیم .
با جنگ و توی صف های کالاهای کوپنی ؛ میانسالمان کردند . یواش یواش موهای اطراف گوشها و شقیقه ها خاکستری شد . کابوس و دلهره موشکهای اسکاد برادران روسی و بمب ها و خمپاره ها خوابمان را آشفت و چون موریانه جانمان را سوراخ سوراخ کرد ؛ اما گفتند : جنگ نعمت است . آمدیم حرف بزنیم ؛ گفتند جنگ است ؛ خفه شوید . جنگ تمام شد ؛ آمدیم حرف بزنیم ؛ گفتند دوره سازندگی است ؛ دهانتان را ببندید . گفتیم دارند می دزدند ؛ گفتند این حرفها خیانت به خون شهیدان است . گفتیم قرار بود تبعیض و تفاوت و بیعدالتی در جامعه نباشد ؛ گفتند اینها اولوالامرند و فرستاده خدا و کلَی با شما فرق دارند .
همینطور هی پیر شدیم . چشمهایمان پیر شد ؛ گوشهایمان پیر شد ؛ زانوهایمان دردناک شد؛ ضربان قلبمان درهم برهم شد ؛ بچه دار شدیم ؛ نگران شدیم ؛ مضطرب شدیم و پیر شدیم .
افسرده ترین ملت دنیا شدیم؛ عصبانی ترین مردم دنیا شدیم ؛ وقتی از حق و حقوقمان حرف زدیم ؛ تهدیدمان کردند ؛ باتوم به کمرمان زدند . آنهائی که با رای ما بر صندلی های قرمز و سبز تکیه زدند ؛ ما را رمه و بزغاله و گوساله و خس و خاشاک نامیدند و هر چهار سال یک بار سر ما را شیره مالیدند تا رئیس جمهور و نماینده مجلس شورا و مجلس خبرگان و غیره شوند وبعد همه چیز را از یاد ببرند و ما همینطور پیر و پیرتر شدیم .
همه چیز سهمیه ای شد ؛ حتی عقل و شعور و استعداد . بعضی ها در چشم برهم زدنی دچار موتاسیون شدند و ژنهای برتر خانوادگی چندهزارمیلیاردی در ژنومشان پیدا شد و جماعت ماندند هاج و واج که چه اتفاقی افتاده است .
آنهائی که نمی توانستند تنبانشان را بالا بکشند به لطف رانت و قبیله گری ؛ صاحب مدارک دکتری از دانشگاه های بلاد کفر شدند و با یک پرواز " بریتیش ایر ویز " شدند مدیر کل تا چند ماه بعد سر از جاهای دیگر در آورند.
همینطور که ما پیر شدیم ؛ معنی (عرضه داشتن ) هم عوض شد ، هر کسی راحت تر دروغ گفت و کلک زد و پاچه خواری کرد و سفارش از این یا آن داشت و ریش مصلحتی گذاشت ؛ شد با عرضه و ما با بیعرضگی پیر شدیم .
یک عینک روی بینی؛ یک عینک داخل جیب ؛ سمعکی در مجرای گوش و عصایی به جای پای چپ از بس که جلوی تخته سیاه یک وری روی آن تکیه دادیم و دیگر همراهی نمیکند .
بچه هایی که از "بی عرضگی" ما عصبانی و مایوس و سرخورده اند حالا مُهر آشوبگر و اغتشاشگر بر پیشانی شان خورده ....
a.khavandi
۱۳۹۶ دی ۲۶, سهشنبه
۱۳۹۶ دی ۲۵, دوشنبه
سامچی در مه و ابهام غرق شد
سانچی در مه و ابهام غرق شد
یاداشت شبانه خبرنگار
چشم برکدامین افق بدوزم
تا رعشه غرش تیر آرش
راهنما آتشی باشد
برای بیداری غرور خفته ام
آنگاه که 21 خدمه ایرانی، گرفتار چنگال دزدان دریایی سومالی در اثرگرسنگی و شکنجه جان دادند ؛ دانستم که غرور ایرانیم درپهنه گیتی به حراج گذاشته شده است!
درآن رویداد هم مثل گذشته، مردان سیاسی ما با لحاظ کردن سیاست بازی های بچه گانه و غیرمتعارف به جهانیان یادآور شدند که جان شهروندان ایرانی کمتر از 1500 دلار ارزش دارد!
21 ملوانان ایرانی برای عدم پرداخت چنددلار، پس از 561 روز شکنجه در اثر گرسنگی جان دادند تا دیپلماسی ما "تز" مردم گریزی خود رادر جهان نهادینه کند!
و با کمال تاسف وشرم اهالی رسانه، فعالین اجتماعی و خردورزان جامعه هم یا رویداد ها را دروازه بانی و یا رویکرد سیاست ورزان را بازگویی کردند!
در فاجعه آتش سوزی دریایی کشتی کوه پیکر سانچی نیزهمه چیز در همان مه دریای چین غرق شد!
سوپرتانگر 278 متری سانچی و 32 خدمه درآتش سیاست بازی ومصلحت اندیشی بی مورد به قعردریای چین فرورفت تا برای همیشه صورت مسئله پاک شود!
اما امروز نگارنده بعنوان عضوی ازخانواده تکاوران دریایی ارتش از حاکمان بر مردم می خواهم به چند سئوال پاسخ دهند.
اول ؛ چرا بخشی از گردان رنجرتکاوران دریایی که پس از نابودی کامل اسکله ها و نیروی دریایی عراق، به مدت 7 سال مسئولیت حفاظت و اسکورت تمامی کشتی های کشورهای اروپایی، امریکایی و آسیایی از دهانه خورعبداله تا تنگه هرمز را بعهده داشت و تجربیات ارزنده ای در نجات هزاران خدمه از دهها کشتی که دراثر بمباران به آتش کشیده شده بود را بدست آورده بود و بعنوان برترین نیروی واکنش سریع دریایی جهان بعد از تفنگداران دریایی امریکا و موریز های دریایی انگلستان را دارد، بعد از 8 روز آتش سوزی به چین اعزام کردید و اولین گزینه نجات را در آخرین مرحله انجام دادید!
دوم ؛ وزارت خارجه باید پاسخ دهد، چه مصلحتی را لحاظ کرده که وزیربهداشت و محیط زیست چین جسارت کرده و بگوید اولویت ما یک در هزار رعایت زیست محیطی است نه نجات خدمه کشتی ایرانی!
سوم ؛ مرادن سیاسی ما چرا از طرف های چینی نمی پرسند در زمان حادثه با چه استدلالی نیروی دریایی چین 21 خدمه کشتی چینی را نجات داد ، اما برای نجات خدمه ایرانی هیچ واکنشی نشان نداد!
چهارم ؛ چگونه می شود یک کشتی باری (بار 60 هزارتنی غله امریکایی!) که در یک کریدر و لاین دیگر قرار داشت بصورت 90 درجه با کشتی نفتکش برخورد می کند!
پنجم ؛ چرا یک ساعت قبل از برخورد تمام دستگاه های رادار و جی پی اس هر دو شناور باید از کار افتاده باشد!
ششم ؛ در زمان حادثه ناوگان ششم امریکا و دو آتشخوار ژاپنی در همان نزدیکی و در دریای چین بودند، چرا به اعلام آمادگی و عملیات نجات آنها پاسخ منفی داده شد! مگر ایران عضو کنوانسیون جهانی دریایی ،کنوانسیون آلودگی دریایی لندن ، کنوانسیون استکهلم ، کنوانسیون دریایی روتردام نیست! تاکی مردم باید تاوان این بازی های بچگانه و لجاجت های عقیدتی آقایان را بدهند !
سیدغدیررمضانی
ساعت24
24دی96
۱۳۹۶ دی ۲۳, شنبه
ریشه ترس چیست ؟
بخشی از مقاله
ریشه ترس چیست ؟
یکی از راه حل های ترس
🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓
"روبه روشدن با ترس
يکي از بهترين راه هاي مقابله با ترس ايستادن در برابر آن است، يعني خيلي از آدم ها وقتي مثلا از صحبت کردن سر کلاس مي ترسند به هر طريقي از آن فرار مي کنند و حاضرند 100 صفحه براي استادشان تحقيق بياورند اما نيم ساعت کنفرانس ندهند! در اين مواقع بهتر است همين امروز تصميم بگيريد که ارائه يکي از درس هايتان را قبول کنيد درست است که شايد بار اول صداي تان بلرزد و بعضي چيز ها را فراموش کنيد، اما اين خودش يک موفقيت بزرگ براي شماست. چون در ارائه بعدي مطمئنا بهتر از اين عمل مي کنيد. اما اگر هميشه از آن فرار کنيد هيچ وقت ترستان از بين نمي رود. امتحان کنيد اتفاق بدي نمي افتد."
http://www.aryanews.com/News/120170325221252867/ريشه-ترس-چيست-؟
ایدلوژی خود زنی
🔴ایدئولوژی ِ خودزنی...!(✍️دکتر بهروز صادقی/ متخصص بیماریهای داخلی)
🆔@Sedaiemardom
پرسش : ? How are you
پاسخ : ! Yes
💠این گفت و گو برایتان آشنا نیست؟!
حتماً هست و جالب اینجاست که میان ِ سران دو کشوری صورت گرفته که اوّلاً هیچکدام " انگلیسی زبان " نیستند و دوم آنکه هر دو در مقاطعی داعیه ِ غرب ستیزی داشته و دارند.
💠یادش بخیر سال ۶۶ که من دانشجوی سال اول پزشکی بودم و با شروع سال تحصیلی، استاد زبانم آقای بقایی( امیدوارم زنده و سالم باشند) ، با بی رحمی ِ خاصی! به زبان انگلیسی گفت و گو را شروع کردند و این موضوع برای من ِ دانشجوی شهرستانی بسیار سنگین بود. با لبخندهای سایر همکلاسی ها می خندیدم و با سکوت ِ آنها سکوت می کردم!
بعدها متوجّه شدم که خنده های اوّلین جلسه ِ کلاس ما به خاطر توصیف ِ کارتون "پسر شجاع" بوده و البته من چیزی نفهمیده بودم.
خیلی طول نکشید تا فهمیدیم دنیا دنیای زبان انگلیسی است.کتاب ها به زبان انگلیسی، مقالات به زبان انگلیسی و نام بیماری ها و داروها به زبان لاتین و انگلیسی است و دستگاه ها و آناتومی بدن و خلاصه هر چیز ِ دم ِ دست و دور دست به زبان انگلیسی است.
جالب اینجا بود که در دانشکده های فنّی و انسانی هم همینطور بود. زبان انگلیسی برای معرفّی بهتر ِ زبان ِ "فارسی"! در مجامع و کنگره ها ضروری بود(و هست) و در مجموع زبان علم و دانش در جهان همین است که هست.
💠به این آمارها از سایت ِ اقتصاد نیوز توجه کنید:
- ۹۲ درصد مقالات چاپ شده در جهان به زبان انگلیسی است.
- در ۴۵ کشور ِ غیر انگلیسی زبان ِ جهان در صورت تسلّط به زبان انگلیسی ، مترجم نمی خواهید.( توجه کنید که غیر انگلیسی زبان!)
- زبان رسمی سازمان ملل متحد ، شورای امنیت، ناتو، فائو و... انگلیسی است.
- ۸۰ درصد اطلاعات کامپیوترها به زبان انگلیسی است.
- انگلیسی ، زبان دوم بسیاری از کشورهای صاحب تمدن و قدیمی است مانند چین،
هندوستان ، پاکستان ، ژاپن و...
💠بله! می شود انگلیسی را نیاموخت! اما روز بعد نباید منتظر توییت ترامپ بود که بنویسد:
لطفا زبان انگلیسی را تحریم نکنید،
و یا اینکه بگوید :
قول می دهم به شما ۱۰۰ فروند بویینگ بدهم و یا اینکه برجام را نقض نمی کنم! خیر!
آن کسی که در محافل و مجامع جهانی متضرّر خواهد شد بازهم ما هستیم که " ایدئولوژی خودزنی" را به عرصه ِ زبان کشانده ایم. کاری عبث و بی سرانجام که نتیجه آن سخنرانی یکی از نمایندگان دوره قبل مجلس بود که گفته بود: آقای ظریف به زبان انگلیسی در مورد برجام می گوید و می نویسد برای این که ما نفهمیم چه می کند!!
💠مثال دوم، در روزگاری نه چندان دور، سفیر ِ فرانسه نامه ای از ناپلئون بناپارت برای فتحعلیشاه ِ قاجار آورد که مدتی ترجمه آن به علت نداشتن مترجم مسلّط طول کشید، چندی بعد یکی از خواص دربار به شاه گفت: اعلیحضرت به سلامت باد،
" بناپارت نامی است از یوروپ ( اروپا) که اظهار چاکری کرده است!"
💠بسیاری از کودکان ِ ابتدایی ما شب ِ قبل از امتحان ِ " هدیه های آسمانی" تب و لرز دارند و از تلفّظ و تکرار برخی جملات انتخاب شده عاجزند در حالیکه به آنها اجبار شده که آن جملات را بخوانند و بنویسند و حفظ کنند.
اغلب مردم کشورهای عربی ِ جنوب ایران به زبان انگلیسی مسلّطند و در واقع زبان دوم آنهاست. باید دید که آن مغز ِ متفکّری که می خواهد به زور آیه ِ شریفه" ولا تستوی الحسنه ولا السیّئه" را در ذهن یک کودک فرو کند ، آیا نمی داند بعدها در مقابل ِ حسّ ِ نفرت شکل گرفته در ذهن این کودک باید پاسخگو باشد؟
💠قرار است وزارت آموزش و پرورش که احتمالاً به " وزاره التربیت الرسمیه و العمومیه!!...تغییر نام خواهد داد، آموزش زبان انگلیسی را در مقطع ابتدایی ممنوع کند. از این وزارت ِ جدید درخواست می کنیم که به عواقب کار خود بیندیشد و بداند که این روش ِ مبارزه فقط و فقط بر سر شاخ نشستن و بُن بریدن است. نه با آموزش ِ صرف و نحو ِ عالی به کودکان آنها به سمت حُجره ها خواهند رفت و نه با حذف ِ زبان انگلیسی، مُشت یا لگدی بر دهان آمریکا نواخته خواهد شد، بلکه بازنده نهایی خود ما خواهیم بود که به عنوان رئیس جمهوری در مقابل جمله:
"چطور هستید؟" ِ همتای روس خودمان بگوییم: yes و بعد از آن در همانجا و ریاکارانه ادامه دهیم که:
" وجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه!! "
۱۳۹۶ دی ۲۰, چهارشنبه
توهین،تحقیر،ضرب وشتم ،دبیر با اخلاق منطقه 8
📢❌⁉️🆘⁉️❌📢
تعرض، توهین، تحقیر و ضرب و شتم دبیر محترم و با اخلاق دبیرستان شهید قاسمعلی هدایت؛ منطقه ۸ نارمک جناب آقای «گل محمدی» توسط پدر دانش آموز
✍⚖📢😱😡
طی این حادثه تاسف بار که هنگام تعطیل شدن مدرسه در روز شنبه25آذر رخ داد، پدر دانش آموز در حضور معاونین، اولیاء و دانش آموزان با فریادها و ضربات مکرر، دبیر را نقش بر زمین کرده و با به کارگیری زشت ترین الفاظ و ناسزاها ضمن فشردن گلوی دبیر، و تهدید به کشتن ایشان، اصرار داشت که به بچه ام بگو: «غلط کردم، ...خوردم!!! و...»
عبارات و حرکاتی که بیان آن هم شرم آور است!!!
تاسف بار تر از همه، عدم حمایت مدیر از دبیر در فردای واقعه به دلیل شغل و منصب خاص فرد خاطی! و سایر دلایل مدیریتی!! می باشد😢😭
گفتنی است تلاش معاونین، مربی و مشاور مدرسه مبنی بر تهیه صورتجلسه و ارایه گزارش به اداره با مخالفت مدیر همراه شد!
خواسته ی دبیران مدرسه مبنی بر اخراج دانش آموز مورد قبول قرار نگرفت!
امتناع دبیران از رفتن به کلاس مربوطه، محکوم به شانتاژ و جوسازی شد!
و...
باید به حال خود و مظلومیت "معلم" بگرییم
البته
اگر برای گریه بازخواستمان نکنند!!!
📢لطفا نشر دهید تا برسد به...؟!؟!؟
اعتراضات دیماه حاصل پاسخ نبودن حاکمیت به مشکلات است
موضوع: "اعتراضات دیماه حاصل پاسخگو نبودن حاکمیت به مشکلات است"
سلام همکاران فرهنگی، اعتراضات دیماه 96 حاصل پاسخگو نبودن حاکمیت به مشکلات اقتصادی جوانان ومردم و "بازنشستگان، معلمان و کارگران" است. هرگاه درسال گذشته تا کنون بیش از 900 تجمع اعتراضی از طرف معلمان و کارگران و بازنشستگان و سایر اقشار؛ انجام شده است و حاکمیت پاسخگوی آنها نبوده است، آقای نوبخت معاون رییس جمهور به جای پاسخگو بودن نسبت به مشکلات مردم دست به توجیح می زند.
اما این یک واقعیت است که جوانان نسبت به آقایان و وعده های آنان "نا امید" شدند و دست به شورش و اعتراض زدند. 80 در صد بازداشت شدگان و معترضان دیماه 96 جوانان بین 17 تا 24 ساله هستند و دارای انژری "خستگی ناپذیر".
یادم هست جوانان بین 17 تا 24 بودند که انقلاب 57 را به پیروزی رساندند. یادم هست که جوانان 17 تا 24 قبل انقلاب چگونه مقابل شلیگ گلوله ارتشی ها از این خیابان به آن خیابان می رفتند و شعار می دادند این نسل جوان چیزی برای از دست دادن ندارد.
در همین شهر ایذه خوزستان که بیشترین اعتراض را داشته اند و حدود یک روز شهر به دست مردم افتاد، آمار بیکاری 60 درصد است.
یادم هست همان سخنان مهندس بازرگان را قبل از انقلاب که در دادگاه به تیمسار عباس قره باغی (رئیس دادگاه) گفت: «ما آخرین گروهی هستیم که با زبان قانون و به شیوه مسالمت آمیز با شما سخن می گوییم با محکوم کردن ما ملت خاموش نمی شوند بلکه با زبان دیگری با شما سخن خواهند گفت".
اینجانب مشابه سخن بازرگان را بارها به ماموران امنیتی در تجمعات شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان در طی دو دهه گذشته و همچنین در بازجویی ها به ماموران امنیتی می گفتم: "اگر پاسخگوی مطالبات و خواسته های صنفی ما نباشید، جوانان به زبان دیگر با شما گفتگو می کنند" و "شما با دشمن خواندن معترضان صورت مسئله را نمی توانید پاک کنید".
اگر حاکمیت به خواسته های "معلمان و بازنشستگان و کارگران" پاسخگو نباشد، آنها هم دیر یا زود به معترضان دیماه می پیوندند. آن وقت است که حاکمیت با مشکلات فراوانی روبرو خواهد شد. مردم در تجمعات دیماه 96 دیگر امیدی به "اصلاح طلب و اصول گرا" نداشتند!
محمد خاکساری
مدیر مسئول و صاحب امتیاز قلم معلم
20 دیماه
96
۱۳۹۶ دی ۱۹, سهشنبه
چرا تلگرام را فیلتر کردید؟
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
یک پرسش از مسئولین ":
چرا. تلگرام را فیلتر کردید❓
وراهکار من :":.... ⬇️
بیائید ,;فقر را فیلتر کنید_
بیکاری را فیلتر کنید. _
فساد وفحشا را در جامعه فیلتر کنید. _
اعتیاد را فیلتر کتید _
تبعیض جنسیتی علیه زنان را فیلتر کنید _
گرانی. وسفره های خالی را فیلتر کنید_
نبود عدالت اجتماعی را فیلتر کنید_
پولی شدن تحصیل را فیلتر کنید ,_
وجود کودکان کار وخیابان وترک این کودکان از مدرسه. وآواره شدنشان در خیابان را فیلتر کنید _
رشد بی رویه بی خانمانی وکارتن خوابی را فیلتر کنید _
غارت ثروت مردم را با عناوین;دزدی واختلاس و...... را فیلتر کنید
چپاول خاک وفروش آن به کشورهای عربی را فیلتر کنید _
مافیایی شدن بیمه مزد بگیران که علیه سلامتی مردم به یک هشت پا بدل گشته را فیلتر کنید _
وهرچیزی که علیه مردم است را فیلتر کنید _
فیلتر کردن تلگرام به نفع مردم نیست وزندگی اجتماعی. شهروندان را به مخاطره. می اندازد
فیلتر کردن تلگرام در این قرن :
یک خشونت. یک توطعه. علیه زندگی شهری وشهر نشینی,; ومحکوم است
🍀🍀🍀
ارسالی از همراهان
@nedaeziran
۱۳۹۶ دی ۱۷, یکشنبه
چرا تحزب در ایران موفق نیست ؟
پیام های فعالان صنفی فرهنگیان ایران:
بخشی از مقاله
چرا در ایران تحزب موفق نیست؟
🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓🖓
درنهایت باید گفت با وجود احزاب سیاسی قوی و کارآمد، مردم و گروههای اجتماعی مطالبات و انتظارات خود از نظام را در یک مدل سامانیافتهتر دنبال میکنند. همچنین نظام سیاسی، احزاب سیاسی را بهعنوان موتور محرک مشارکتهای اجتماعی و سیاسی جامعه مورد بهرهبرداری لازم قرار میدهد و احزاب سیاسی خواهند توانست مراکز کادرسازی و پرورش نیروی انسانی زبده و نخبهای در کشور ایجاد کنند.
.
محمدمهدی انصار
http://sokhanonline.ir/fa/news/17137/چرا-در-ایران-تحزب-موفق
۱۳۹۶ دی ۱۶, شنبه
موانع توسعه از دیدگاه دکتر بشیریه
پیام های فعالان صنفی فرهنگیان ایران:
در کتاب دکتر بشیریه موانع توسعه
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
سیاسی ایران به 3 مورد مهم و اصلی که باعث موانع توسعه سیاسی در ایران شده است را اشاره کرده که عبارتند از
1-تمرکز منابع قدرت به عنوان ویژگی اصلی فرایند تکوین ساخت دولت مطلقه مدرن
2- چندپارگیهای اجتماعی و فرهنگی و
3- ایدئولوژی و فرهنگ سیاسی و حاکمه
۱۳۹۶ دی ۱۵, جمعه
معلمان آموزگاران اعتراضات تحولخواهان دیماه 96
موضوع: «معلمان، آموزگاران اعتراضات تحولخواهانه دی ماه ۹۶»
همکاران گرامی، در روزهای گذشته در ماه سرد دی، شاهد اعتراضات مردم کشورمان در خراسان، شیراز، اهواز،کرمانشاه، رشت، ساری، تهران و بیش از ۶۰ شهرستان دیگر بودیم. هرچند اعتراض مردم در ابتدای تظاهرات ها مربوط به گرانی ها و ناکارآمدی نظام اقتصادی بود اما به سرعت نارضایتی سیاسی مردم نیز صورت خسته و سرکوفته خود را نمایان کرد. نکته قابل تفکر (اگر آقایان در آن تعقل کنند) اینکه اعتراضات خودجوش بود و از طرف احزاب سیاسی (چه داخل چه خارج) و یا نهاد های مدنی و سندیکایی برنامه ریزی نشده بود.
اما تلقی اینجانب این است که در طی ۲ دهه اخیر، معلمان، بازنشستگان و کارگران با اعتراضات صنفی خود، به طور غیر مستقیم به مردم ایران را آموزش دادند تا اعتراضات خود نسبت به گرانی و مشکلات اقتصادی و سیاسی را از تنگنای نق نق کردن در تاکسی یا پچ پچ در فامیل، به صحن وسیع و تحول آفرین جامعه بیاورند. اعتصابات و تجمعات صنفی کانون ها و تشکل های فرهنگیان کشور، «ترس» و «وحشت» از «حرکت اجتماعی» را در قلب و اندیشه مردم ایران کاهش داد و آموزگاری شد برای اعتراضات تحولخواهانه دی ماه ۹۶.
از سوی دیگر اگر روزی روزگاری این تجمعات کشوری و سراسری گردد، حاکمیت نمی تواند نیروی های امنیتی اش و ماشین های آب پاش اش و چوب و چماق اش را از شهری به شهر دیگر برای سرکوب مردم اعزام کند. تجمعات کشوری بازنشستگان و کارگران در سراسر کشور و شهرستان ها مردم را نسبت به احقاق حقوق خود آشنا کرد. بازنشستگان و کارگران نا امید نشدند و دل به جناح های سیاسی «اصول گرا» و به اصطلاح «اصلاح طلب» نبستند.
بعلاوه اعتصابات و تجمعات صنفی اگر بخواهد اجرایی شوند، بهتر است تمامی کانون ها و تشکل های معلمان از اقصی نقاط کشور با هم متحد شوند و تصمیم سازی کنند در غالب شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران که تشکل کشوری و سراسری است. تجمعاتی چون تجمع بازنشستگان که خود «پیگیر» هستند، و تجمعات معلمان شاغل بهتر است بصورت ماهانه (نه فصلی و هر از گاهی بلکه) در روزی مشخص در مراکز استان در ادارات کل آموزش و پرورش و در شهرستان ها در ادارات کل انجام گیرد. چراکه ادارات آموزش و پرورش «خانه معلم» هستند و تجمعات ایشان می تواند با هزینه امنیتی کمتری انجام می گیرد.
هر چند که مردم ایران از کانون های صنفی کشور خود درسهایی ارزشمند گرفتند اما متاسفانه در این روزها شاهد بودیم که حاکمیت همان اشتباهاتی که در این ۲ دهه اخیر در مورد سرکوب و اعدام (فرزاد کمانگر) و بازداشت و زندان و تبعید و شلاق زدن فعالان صنفی به انجام رسانده است را دارد تکرار می کند. ای کاش همچون مردم، حاکمیت نیز درسی از فعالیت صنفی معلمان می گرفت و اشتباهات خود را تکرار نمی کرد. متاسفانه هر گاه حاکمیت به تجمعات بازنشستگان و معلمان و کارگران برای معیشت و تشکل یابی توجه نکرد، مشکل معیشت در سراسر کشور گسترش بیشتری یافت.
در پایان لازم به یادآوری است که همان طور که تاریخچه تشکل های صنفی در دو دهه اخیر نشان می دهد آن کار کارستانی که از تجمع و راهپیمایی مهمتر و کارآمدتر است، «اعتصاب» است. اگر مردم ایران به دنبال تغییری اساسی هستند می بایست دست از کار کردن و همکاری کردن با سیستمی که به آن معترض هستند بردارند! و الا تنها در خیابان رفتن و احساسات خود را تخلیه کردن و بعد بلافاصله فردایش صبح اول وقت سر کار حاضر شدن و کارت زدن، هیچ خللی در تصمیمات هیچ سیاستمداری در هیچ جای دنیا ایجاد نمی کند.
به امید صبر و پیگیری
محمّد خاکساری
مدیر مسئول و صاحب امتیاز هفته نامه قلم معلّم
۱۵ دی ماه ۱۳۹۶
اشتراک در:
پستها (Atom)