۱۴۰۳ آبان ۱۴, دوشنبه

نام مخالفانی در حاکمیت مخرب به بیمار روانی متهم شدند

نام مخالفانی که حاکمیت مخرب
آنها بیمار روانی متهم کرده است
🖍🖍🖍🖍🖍🖍

👈🏽جمهوری اسلامی ایران در موارد متعددی، مخالفان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی خود را با برچسب‌هایی چون "بیمار روانی"، "مبتلا به اختلالات روانی" یا "محتاج درمان روانی" خطاب کرده است. این استراتژی به‌نوعی برای بی‌اعتبار کردن یا کوچک شمردن افراد مخالف و انتقادی به کار رفته و با هدف تضعیف وجههٔ آن‌ها در جامعه استفاده می‌شود. در ادامه، به نام برخی از افرادی اشاره می‌شود که به این شکل تحت فشار قرار گرفته‌اند:

1. دکتر محمد مصدق -
نخست‌وزیر ایران در دوره پهلوی دوم که در زمان تبعید به نوعی با این عنوان مواجه شد.


2. صادق زیباکلام -
استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصلاح‌طلب که بارها به‌دلیل اظهارنظرهای انتقادی خود با برچسب‌های مختلف، از جمله برچسب‌های روانی، از سوی برخی نهادهای رسمی و رسانه‌های نزدیک به دولت مواجه شده است.


3. عبدالله مومنی -
فعال سیاسی اصلاح‌طلب و از اعضای سازمان دانش‌آموختگان ایران اسلامی که بعد از دستگیری و در دوران حبس، بارها از سوی بازجویان با برچسب‌هایی نظیر "بیمار روانی" مواجه شد.


4. نسرین ستوده -
وکیل حقوق بشر و فعال حقوق زنان که بارها به‌دلیل فعالیت‌های خود و انتقاد از قوانین تبعیض‌آمیز، توسط مقامات و رسانه‌های نزدیک به دولت با اتهاماتی نظیر "اختلال روانی" مواجه شده است.


5. محمد نوری‌زاد -
مستندساز و نویسنده‌ای که پس از نوشتن نامه‌هایی سرگشاده به رهبر جمهوری اسلامی، از سوی برخی مقامات و رسانه‌های رسمی با اتهامات مختلف از جمله مشکلات روانی مواجه شد.


6. سعید مدنی -
جامعه‌شناس و پژوهشگر که بارها در بازداشت و در پرونده‌های مختلف تحت فشار قرار گرفت و با اتهامات روانی روبه‌رو شد.


7. سپیده قلیان -
فعال کارگری که پس از دستگیری در جریان اعتراضات کارگران هفت‌تپه، به دلیل انتقادات شدید خود از جمهوری اسلامی، بارها با توهین‌های مربوط به "سلامت روان" مواجه شد.

8- هاشم خواستار فعال صنفی معلمان
هاشم خواستار معلم بازنشسته و عضو انجمن صنفی معلمان در مشهد ظاهرا توسط اطلاعات سپاه ربوده و در بیمارستان روانی بستری شده است. این در حالی است که همسر او تاکید کرده که آقای خواستار سابقه هیچگونه بیماری نداشته و "سال به سال دکتر هم نرفته است."

9-  دومان رادمهر
دومان رادمهر، فعال  مدنی ترک آذربایجانی، دختر تبریز ۳۱ ساله، مجرد و فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد کامپیوتر از یکی از دانشگاه‌های ایران است. رویا ذاکری اصالتا اهل مرند، در استان آذربایجان شرقی است
او در بیمارستان روانی بستری شد

10- دانشجوی دختر ترم 7  رشته فرانسه
دانشگاه علوم تحقیقات دانشگاه آزاد

دانشجو به نشانه اعتراض به برخی مسائل، از جمله رفتارهای تندروانه و محدودکننده نیروهای بسیج دانشگاه، اقدام به کشف حجاب و حرکت اعتراضی دیگری کرده است
در محیط باز خود را برهنه کرو.
او را به بیمارستان روانی منتقل شد

👈🏽این تاکتیک در ایران نه‌تنها محدود به اشخاص نیست، بلکه گاهی گروه‌ها و جریان‌های فکری منتقد هم با برچسب‌های مشابهی مواجه می‌شوند تا مشروعیت و انگیزه‌های آن‌ها زیر سؤال برود.
شبیه این  روش را استالین انجام  می داد

👈🏽هم وطن تا کی می خواهی
در برابر این حاکمیت مخرب سکوت کنی ؟
اکثریت خاموش سکوت کافی نیست؟

👈🏽هرکی چشمشو بسته
با این سرکوب همدسته


هفته نام قلم معلم
دوشنبه   ۱۴  آبان ۱۴۰۳
https://t.me/ghalamemoalem

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر