۱۴۰۳ بهمن ۳۰, سه‌شنبه

خاطرات خانم معلم ۲۵۵ نظارت معاون دبیرستان از پشت شیشه

۱۵۵ـ نظارت معاون دبیرستان از پشت شیشه نورگیر و نظارت شعاری بر امور کشور

در سومین هفته آبان ۷۲ هنگامی که جلوی تخته سبز رنگ کلاس مشغول تدریس دستور زبان فارسی بودم ناگهان چشمم به نورگیر بالای دیوار کلاس که به راهرو وصل می شد افتاد. صورت خانم معاون را پشت شیشه نورگیر دیدم و خیلی تعجب کردم. به آرامی خود را به درب کلاس رساندم. سرم را کمی خم کردم تا بفهمم چطور توانسته خود را به قسمت نورگیر برساند. خانم معاون روی یک میز رفته بود و از آنجا داخل کلاس ما را نگاه می کرد.!! با دیدن سر من در میان درب کلاس چنان هول شد که نزدیک بود از روی میز بیفتد.!!

زنگ تفریح او را در خارج از دفتر دبیرستان دیدم و علت را پرسیدم. گفت:« به کسی نگویید ولی خانم مدیر از من خواست بیایم ببینم چطور دانش آموزان در کلاس شما دیگر شیطنت نمی کنند و چیزهای خوبی که در مورد کلاس داری شما از بچه ها شنیدیم درست است؟»!!
 
در ۲۹ آبان ۷۲ یک یادداشت تفاهم ایجاد طولانی‌ترین خط لوله گاز جهان بین ایران و هند در شهر دهلی امضا شد. هرچند بعدا هیچ خبری از عملی شدن آن شنیده نشد.

نهم آذر ۷۲ یک هواپیمای ایرانی متعلق به شرکت نفت با ۳۱ سرنشین که اغلب آنها زنان و کودکان بودند توسط مجاهدین ربوده شد و به فرودگاه بصره رفت. ۴ روز بعد مسافرین و خدمه هواپیما از مرز خسروی به کشور برگشتند.
در ۱۵ آذر شبکه سه سیما با رویکرد ورزش و جوانان شروع به کار کرد.
در ۱۸ آذر ۷۲ «بی نظیر بوتو» نخست وزیر پاکستان در سفر به ایران با رفسنجانی دیدار کرد.
در این ماه زلزله ای در جنوب ایران و خصوصا در لارستان و مناطق اطراف رخ داد که خسارات جانی و مالی زیادی به بار آورد.

در ۳۰ آذر ۷۲ خامنه ای سیاست های اقتصادی، پولی و اجتماعی برنامه دوم توسعه را ابلاغ کرد. در برنامه ی دوم توسعه ، موارد زیر وجود داشت:
«۱ـ تصحیح و اصلاح نظام اداری و قضایی با به کارگیری مدیران لایق، ۲ـ تنظیم قوانین مورد نیاز، ۳ـ تعبیه نظام نظارت و پیراستن آن از عیوب اخلاقی، ۴ـ اتخاذ تدابیر مناسب برای جلوگیری از هر آنچه که منجر به درآمد های باد آورده می شود.»!!
اولین مورد در برنامه دوم توسعه، تصحیح و اصلاح نظام اداری یعنی به کارگیری مدیران لایق، متاسفانه به ندرت انجام شد. امور قضایی هم اکثرا در دادگاه های انقلاب بود. قرار بود این دادگاه ها فقط در دوران کوتاهی پس از پیروزی انقلاب باشند و بعد برداشته شود،اما همچنان ادامه یافت. بعد از پیروزی انقلاب خانم هایی که قاضی بودند کنار گذاشته شدند. یکی از این قضات خانم شیرین عبادی بود که دکترای حقوق داشت و بعد به جای به کارگیری مدیران لایق، آخوندهایی جای قضات را گرفتند.!!
مورد شماره ۲ یعنی «تنظیم قوانین مورد نیاز» هم در عمل به نفع مقامات کشور و به ضرر مردم تمام شد.!!چون آنها با سوءاستفاده از مقام و موقعیت خود با وضع قوانینی به نفع خود شروع به مال اندوزی نمودند.!!!

مسئله شماره ۳ یعنی نظام نظارت هم با روابط حاکم در نظام اداری کشور مغایرت داشت و نمی توانست به وظیفه اش عمل کند و خود درگیر روابط و ملاحظات مخفیانه بود، در حالی که همه وزارتخانه ها و ادارات در ظاهر بخش بازرسی و نظارت داشتند.!!!

 مسئله شماره ۴ یعنی «اتخاذ تدابیر مناسب برای جلوگیری از هر آنچه که منجر به درآمدهای باد آورده می شود» با مورد شماره ی ۲ یا همان « وضع قوانین مورد نیاز» منتفی شد.!!! 

نکته ی قابل توجه دیگر آن بود که رفسنجانی رئیس جمهور وقت هنگام تقدیم لوایح بودجه و برنامه پنج ساله دوم به مجلس شورای اسلامی، تغییر ساختارهای اقتصادی و کاهش وابستگی به نفت را ۲ استراتژی مهم دولت اعلام کرد.!!

https://t.me/Khaterate_khanom_moalem

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر