92✔شما موانع اتحاد،
"معلمان ،کارگران،دانشجویان ،
بازنشستگان و سایر اقشار
را چطور وچگونه می بینید .؟
از همکاران و مخاطبانی که به این سئوال پاسخ دادند. تشکر
می کنم.
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️
شناخت مجموعه آفات و موانعی است که ممکن است به شکل بالفعل یا بالقوه پدیده ، اتحاد اقشار را تهدید می کند.
گاهی احساس وفاداری و علاقه پرشور ، اقشار به مفهوم
اتحاد ندارند. گاهی در اقشار، تخریب شخصیتها، گروهها و تشکلهای صنفی نهادینه گردیده و فرهنگ نقد سازنده به فراموشی سپرده می شود، به دنبال اشتراکات اقشار توجه ن
می کنند. ازجمله عواملی که تفرقه و تشتت آرا را در میان اقشار، باعث شده و میشود، تمرکز بر نقاط اختلافی و فراموشی نکات اشتراک اقشار است.میتوان با توجه به نقاط اشتراکی اقشار در مسیر اتحاد گام برداشت .پافشاری متعصبانه بر افکار و عقاید خود و نفی مطلق دیگران بزرگترین ضربه را بر انسجام و اتحاد اقشار وارد می کند.اگر مدیران، تشکل های" معلمان ،دانشجویان ،کارگران ،بازنشستگان ،"
خود را مسئول این امر ندانند و در مقابل آن احساس مسئولیت نکنند و تلاش در مسیر اتحاد و وحدت قدم برندارند، طبیعتاً تأثیر معکوس خواهد گذاشت و روند اتحاد، وحدت و انسجام ،اقشار بحران مواجه خواهد شد. استبداد را بزرگترین مانع راه اتحاد اقشار می توان نام برد."معلمان ،کارگران ،دانشجویان،بازنشستگان ، اگر در عرصه صنفی نقاط قوت و ضعف را بشناسد و درصدد برآیند نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف خود را ترمیم نمایند، قدم بسیار بزرگی در مسیر همگرایی خواهیم برداشت. اقشار با حمایت از یکدیگر و پررنگ کردن نقاط اشتراک تاکید شود. همه اینها نمود ها اتحاد ،در عرصه صنفی است، آنچه ، لازم است بدان اشاره شود، بازشناسی نقاط ضعف، آسیبها و آفتهایی است که میتواند ، اتحاد را تهدید نماید. باز ، پیشنهاد خود را روی هدف اتحاد تکرار می کنم.روی "معیشت و آزادی" انجام گردد. دو موضوعی که آلویت بزرگی برای "معلمان ،کارگران،دانشحویان،بازنشستگان"است .امید است. مدیران "معلمان ،کارگران،دانشجویان،بازنشستگان" جلسات همگرایی و اتحاد را در فضای مجازی اسکایپ ،جلسه تشکیل دهند. و موانع اتحاد را از پیش روی بردارند.
۲۶ خرداد ۹۹
@MoallemaneMotarez
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر