محمد خاکساری:
محمد خاکساری:
سلام همکاران:
"بازتاب کمپین بودجه عادلانه"
در تاریخ ۸اسفند ماه ۹۵ بیش از ۱۰۰ هزار امضای همکاران که در" کمپین بودجه عادلانه" تهیه شده بود. توسط برخی فعالان صنفی از استان های مختلف تحویل نمایند گان مجلس شد بازتاب این کمپین که در فضای مجازی و دستی انجام شد . بازتاب آن را بررسی می کنیم.
۱_ فرض اول _ بی تاثیر بودن کمپین
فرض می کنیم . این کمپین تاثیری در بودجه ۹۶ نگذارد. ولی دستاوردی دیگری
دارد . مسئولان متوجه شدند بیش ۱۰۰ هزار امضا" مخالف" بودجه کنونی فرهنگیان هستد.
اگر در آینده. اعتراضی توسط معلمان انجام گیرد. مسئولان " امنیتی بهانه" ندارند. چرا ابتدا برای مسئولان مشکل خودتان را مطرح نکردید.در جلساتی که در شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان داشتیم .
به مسئول جلسه تذکر می دادم.. شماره
نامه هایی را که تشکل ها ی صنفی به مسئولین نوشته اند . در بیانیه پایانی بیاورند. در دادگاه خودم در سال ۸۶ در دادگاه انقلاب شعبه ۱۳ به قاضی گفتم «بیش ۵ نامه به رییس جمهوری وسایر مسئولین معلمان مشکلات خود را نوشتتند . تاثیر نکرد. . مجبور شدیم جلوی مجلس تجمع کنیم. قاضی پاسخ داد ".چرا جلوی مجلس تجمع کردید جلوی ریاست جمهوری تجمع نکردید"گفتم:" پس با اصل مسئله یعنی تجمع مخالف نیستید. در مکان اختلاف دارید» عبدالفتاح سلطانی وکیل من گفت«خاکساری شانس اوردی این قاضی شماشد ه است این کمی از بقیه انصاف او بیشتر است فکر کنم بعد از مدتی پس از دادگاه من بازنشسته شد
در دادگاه ها ی انقلاب تصمیم اصلی نیروی های امنیتی می گیرند ولی اگر قاضی
قاطعیت داشته باشد حکمش اجرا میشود.
به هر حال این امضا ها سندی هستند که پیش. نمایندگان می ماند.
۲_فرض دوم کمپین تاثیر خود را بگذارد
اگر کمپین بودجه عادلانه در بودجه ۹۶ تاثیر بگذارد .یک موفقیت برای معلمان است . که توانستند با همدلی به یک موفقیت برسند.
"اعتماد به نفس" همکاران برای قدم های بعدی بالا می رود.
نتیجه گیری
هر اقدام کوچک با بزرگ در جهت" هدف صنفی فرهنگیان و اتحاد" انها برداشته شود.. یک قدم به جلو است. از این قدم های کوچک آهسته آهسته اعتماد به نفس برای قدم های بزرگتر صنفی معلمان بالا می رود.
تحت تاثیر قرار دادن: افکار عمومی" راه را برای رسیدن به اهداف صنفی هموار تر میکند. در اینجا از تمام همکارانی که در این هدف صنفی یعنی کمپین بودجه عادلانه همکاری کرده اند. تشکر می کنم.
به امید موفقیت های بیشتر
محمد خاکساری
یکی از موسسین کانون صنفی معلمان
۹ اسفند ۹۵
۱۳۹۵ اسفند ۹, دوشنبه
« بازتاب کمپین بودجه عادلانه,»
۱۳۹۵ اسفند ۸, یکشنبه
" اختلاف دیدگاه و نظر در هیات مدیره تشکل صنفی "
محمد خاکساری:
سلام همکاران :
" اختلاف دیدگاه و نظردر هیأت مدیره تشکل صنفی"
علت این پیام این است.که یکی از همکاران که به بنده محبت دارند . گفت:" در هیات مدیره تشکل ما۳ گروه شده اند "و به هم دیگر اعتماد ندارند. لذا پیام زیر خدمت همکاران نوشتم. اگر مفید افتاد عمل کنند.اختلاف دیدگاه و اختلاف نظر در هیات مدیره طبیعی است. باعث رشد هیات مدیر ه هم می شود"تعارضات و تنش هایی "را در جلسات مختلف تجربه کرده ایم. این تنش ها می تواند باعث ایجاد شور و هیجان شود، اما امکان دارد اگر آنها را "درست مدیریت" نشود .به پیشرفت و "روحیه جمعی" ضربه بزند. ریاست جلسه این اختلافات را باید مدیریت کند . تا به تنش در جلسه تبدیل نشود.
اولین قدم برای حل اختلاف در هیات مدیره این است که اعضای هیات مدیره قبول. کنند. داشتن اختلاف در هیات مدیره طبیعی است. و با آن مخالفت نکنند
دوم صحبت شخص مقابل راکه با او اختلاف نظر در جلسه داریم .قطع نکنیم اجازه بدهیم در وقتی که برای او در جلسه اختصاص یافته است نظر خود را در مورد موضوع جلسه بیان کند یعنی فرصت لازم را به طرف مقابل بدهید.سوم تلاش کنیم در جلسه نظرات و دیدگاه متفاوت٬ به "توانمند کردن" موضوع کمک کند . نه اینکه بخواهیم در جلسه غلبه بر دیگری کنیم .سوم همدلی بین اعضای هیات مدیره وجود داشته باشد..هر عضو هیات مدیره دوست دارد با او همدلی شود.همدلی زمانی اتفاق می افتد که احساس و برداشت دیگری درک شود.وقتی همدلی صورت
نمی گیرد،فرصتی برای تعارض ایجاد می شود
چهارم به "توانایی ها و مهارت های" اعضای هیات مدیره برای حل موضوع و مشکل در نظر گرفته شوند . تصمیمات خارج از توان هیات مدیره گرفته نشود . تا زمینه تعارض بعدی ایجاد نگردد.
پنجم "اعتماد داشتن "به هیات مدیره است.
اعتماد میتواند بر چگونگی رسیدگی و حل طرفین اختلافات در هیات مدیره کمک کند.
اعتماد براي ا"رتقاي مذاکرة همکارانه"، است .جایی است که طرفین متقابلاً راه حلهاي سودمند را توسعه میدهند، تبادلات مسالمت امیز در هیات مدیره اعتماد را در هیات مدیره بالا میبرد .
مورد اخر پرهیز از" باند بازی" در هیات مدیره است. باند بازی با اختلاف نظر و دیدگاه تفاوت
دارد. "باند بازی" بطور مخفی و خارج هیات مدیره انجام می گیرد. هدف. آن تعامل نیست
بلکه حذف مخالف است. باند بازی بیشتر به دیدگاه "سیاسی و قدرت سیاسی" نزدیک است.
بطو مثال وضعیتی که در هیات مدیره سابق کانون تهران اتفاق افتاد. هدف حذف مخالفان
بود. کما اینکه وضعیتی که در مجمع عمومی ۲۷ مهر سال ۹۵ کانون تهران اتفاق افتاد.همکاران "قشقاوی و منتجبی" از هیات مدیره سابق بودند رای نیاوردند. اگر ملاک "سابقه زندان" برای رای اوردن بود. هر دو انها سابقه بازداشت و زندانی داشتند. اگر ملاک آگاهی صنفی بود . مهدی بهلولی که سابقه بازداشت و زندان دارد.و مقالات صنفی ایشان در روزنامه بیشتر از اعضای دیگر بود . نفر چهاردهم در مجمع شدند.چون به "باند بازی و قهر مان پروری" در هیات مدیره انتقاد داشتند. به هر حال "باند بازی" در هیات مدیره
غیر اخلاقی و "تکثر و اختلاف" نظر علنی باعث رشد أگاهی هیات مدیره می شود.
محمد خاکساری
یکی از موسسین کانون صنفی معلمان
۸ اسفند ۹۵
۱۳۹۵ اسفند ۷, شنبه
"ابزار های رسیدن به خواسته های صنفی"
محمد خاکساری:
سلام همکاران:
"ابزار های رسیدن به خواسته های صنفی"👉
شناخت "ابزار مناسب" برای رسیدن به هدف صنفی در روند حرکت صنفی بسیار تاثیر گذار است. هر چه هدف صنفی مهم تر باشد.ابزار متناسب با آن باید انتخاب گردد.البته قبل از انتخاب ابزار مناسب برای رسیدن به هدف صنفی "توان و ظرفیت پتانسیل اعضا" و همکاران را باید در نظر گرفته و متاسب با آن ابزار را انتخاب کرد.آمار دقیقی از نیروی های پشتبان کننده صنف شناسایی و تهیه گردد.
ابزار هایی که در اتحادیه های کشور ها از آن استفاده می گردد .ابزار های زیر هستند.
1 - رسانه ها 👉
با پیام ها و مقالات مختلف صنفی در فضای "حقیقی و مجازی "مانند :"روزنامه ها ،رادیو و تلویزیون ،فیس بوک ،تلگرام رسانه های داخل وخارج برای آگاهی و آماده کردن افکار عمومی برای زمینه و بستر خواسته های صنفی انجام می گیرد."
2 - ایجاد کمپین در فضای مجازی 👉
ایجاد کمپین در فضای مجازی یکی از روش های انتقال خواسته های صنفی به مسئولین است. همکاران خواسته مشخص خود را در فضای مجازی امضا می کنند . سپس به اطلاع مقامات مربوطه می رسد.بهتر است در کمپین ها نام واقعی و محل کار نوشته شود .امضای کمپین بدون نام واقعی و محل کار
تاثیر چندانی نخواهد گذاشت.
. تقریبا کمپین هاجایگزین طومار ها شده اند.
3 - شرکت در پرسش و پاسخ مسئولین👉
یکی دیگر از مکان هایی که می توان
خواسته های صنفی را به مسئولین
و همکاران رساند.شرکت در جلسات
پرسش و پاسخ مسئولین است.
البته سئوال ها "کوتاه و حساب" شدهباشد تا بتواند اصل خواسته صنفی برساند. هدف مهمتر تحت تاثیرقرار دادن شرکت کنندگان در پرسش و پاسخ است .که پیام صنفی اثر
خود را بگذارد.
3 - موسیقی و سرود👉
متاسفانه در این زمینه معلمان فعال نیستند.گرچه بیشترین تاثیر را به مخاطبان دارد. اگر در تجمعات سرود های صنفی که خواسته صنفی در آن مطرح باشد.خوانده شود." تاثیر گذار" خواهد بود."دانشجویان و کارگران" سرود خاص خود را دارند. ولی جای معلمان خالی است.یک بار با فعال صنفی رسول بداقی پیگیر سرود صنفی برای صنف معلمان بودیم.حتی در سفری به اتفاق فعال صنفی دکتر لطفی نیا از مشهد به انزلی داشتیم. به هنرمندو همکار قاسم زاده از هیات مدیره فعلی کانون گیلان لزوم سرود صنفی معلمان را با ایشان مطرح کردم . به هرحال ما معلمان
نیاز به به یک سرود صنفی که درد معلم را بیان کند لازم داریم.حتی از خوانندگان می توان تقاضا کرد. آوازی در مورد مشکلات صنفی معلمان بخوانند.
4- بیانیه 👉
تشکل های صنفی بنا به ضرورت لازم است . بیانیه صادر کنند. به خصوص شورای مرکزی
تشکل های صنفی فرهنگیان بیشتر بیانیه صادر کند.
5 - مذاکره با مسئولین👉
تشکل های صنفی با مسئولین سه قوه و نمایند گان مجلس قرار ملاقات بگذارند.در مورد خواسته های صنفی مذاکره و گفتگو بکنند.
رو در رو خواسته های صنفی خود را بیان کنند."مذاکره و گفتگو" یکی ابزار های رسیدن به خواسته صنفی است. خوب است دراینجا مثالی بیاورم . در جنگ میان" آمریکا و ویتنام" با اینکه ویتنامی ها مرتب بمباران می شدند. ولی هیچ گاه میز مذاکره را ترک نکردند..
6 - تجمع صنفی👉
تجمعات صنفی مهمترین ابزاررسیدن به خواسته صنفی است. اگر تشکل صنفی تجمع اعتراضی
صورت ندهد. هیچ کدام از مورد بالا تاثیر لازم را ندارند. در تجمع صنفی تشکل
" قدرت صنفی" خود را به رخ مسئولان نشان خواهد داد. ما این تجربه در شورای هماهنگی
تشکل های صنفی فرهنگیان ایران بین سال های 82 تا 85 تجربه کردیم . و نتیجه گرفتیم. هرچه افزایش حقوق معلمان دارند. مال آن
سال ها است . بعد از 85 افزایش
جدی به حقوق معلمان نداستیم.
7-اعتصاب تشکل صنفی👉
اعتصاب حاکمیت را فلج می کند.تاثیر بین المللی خواهد داشت.ولی اعتصاب نباید طولانی باشد.معمولا در اعتصابات معلمان حد اکثر
سه روز بیشتر نیست. اعتصاب بیش
از سه روز بازتاب مناسبی برای اولیا نخواهد داشت. در کشور هایی که اعتصاب قانونی است. ابتداحدود یک ماه قبل به مسئولان خبر اعتصاب را می دهند. و حد اکثر 3 روز است .
در اتحادیه های معلمان من اعتصاب
طولانی ندیده ام تمام ابزار های نام برده برای تحقق خواسته های صنفی است. پیش نیاز
آن بستر سازی لازم است . استفاده از هر ابزار صنفی ابتدا" قدرت و توانایی" تشکل در نظر گرفته شود.دوم افکار عمومی و اعضا را آماده
برای استفاده از ابزار صنفی کرد .تا نتیجه بخش گردد. ما راه طولانی در پیش داریم. نیاز به "صبر و پیگیری "مداوم خستگی ناپذیر داریم.
به امید آن روز
محمد خاکساری
یکی از موسسین کانون صنفی معلمان
7 اسفند 95
۱۳۹۵ اسفند ۶, جمعه
"موانعی که اجازه افزایش بودجه سنواتی معلمان را نمی دهند
محمد خاکساری:
سلام همکاران :
"موانعی که اجازه افزایش بودجه سنواتی معلمان را نمی دهند "👉👉
موانع متعدد ی وجود دارند که موجب
می شوند . که در بودجه سنواتی هر ساله بودجه معلمان افزایش جدی پیدا نکند. برخی از این موانع درون ساز مانی وبرخی بیرون سازمانی هستند.
1 - نگاه غیر توسعه به معلمان👉
متاسفانه اکثر مسئولان نگاه غیر توسعه گرایانه به معلمان دارند. تازه آنهایی که این باور را دارند . فقط شعار می دهند.قدم موثری در راه افزایش بودجه سنواتی معلمان بر نمی دارند.اکثر "کارشناسان توسعه" اعتقاد دارند.ریشه "درخت توسعه نیروی انسانی "است.که ابتدا در آموزش و پرورش رشد
می کند.
2-:نگاه کمیت گرایی به معلمان 👉
هم در درون دولت ها وهم بیرون دولت ها درایران نگاه آنها به معلمان "کمیت گرا" است. همیشه تعدا د زیاد پرسنل آموزش و پرورش را به رخ معلمان می کشند.
3- تبعیض در بودجه سنواتی 👉
در بودجه های سنواتی دولت ها تبعیض "فحاشی" بین آموزش و پرورش وسایر نهاد های فرهنگی"غیر مسئول و غیر پاسخگو "وجود دارد.دولت ها چه "اصول گرا چه اصلاح طلبان"از آنها" ترس واهمه"دارند. که اگر بودجه سنواتی آنان را افزایش ندهند پایه قدرتشان متزلزل می شود . یا به انواع اتهام ها محکوم می شوند.
4- دولت های حاکم بعد از انقلاب👉
از اول انقلاب تا کنون در بودجه سنواتی سهم معلمان کم بوده است. چه دردولت "اصلاح طلبان
چه دولت اصول گرا یان " هر دو در کاهش بودجه معلمان نقش داشته اند.اگر از ابتدای انقلاب با "شیب مناسبی"حقوق معلمان" افزایش پیدا می کرد. حداقل "بهبودی" در حقوق کنونی معلمان را شاهد بودیم.
5 - مجلس شورای اسلامی 👉
هرگاه بودجه سنواتی دولت به به مجلس می آید.اکثر نمایندگان مخالف افزایش جدی در حقوق معلمان هستند. در اینجا هم هر دوجناح سیاسی در مور د مخالفت با افزایش بودجه سنواتی معلمان "اشتراک نظر "دارند.گرچه در در تمام ادوار مجلس "نیمی از نمایندگان مجلس "معلم بوده اند . یا سابقه معلمی داشته اند.ولی این صندلی ها رنگی مجلس اجازه حمایت عملی از افزایش بودجه معلمان را نمی دهند. حتی در مجلس فراکسیون فرهنگیان وجود دارد. سخنرانی و نطق پیش
از دستور از معلمان حمایت می کنند.وقت رای گیری به افزایش بودجه سنواتی معلمان رای نمی دهند.
5- برخی معلمان👉
برخی معلمان هم ظلمی که در بودجه سنواتی
دولت به معلمان وارد می شود . یا "سکوت
می کنند یا بی تفاوت "هستند. تازه هر گاه تشکل صنفی بیانیه یا اعتراضی برای افزایش بودجه سنواتی می دهند .ندای نا امیدی سر می دهند می گویند " این کار ها فایده ای ندارد" حتی حاضر نیستند نامه کمپین "بودجه عادلانه "را امضا کنند. انرژی منفی به فعالان صنفی می دهند.تا سال 85 اکثر سال ها شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران اعتراض به بودجه سنواتی معلمان روبروی مجلس تجمع می کردند. مدارک و بیانیه های آن موجود است
محمد خاکساری
یکی از موسسین کانون صنفی معلمان
6 اسفند 95
۱۳۹۵ اسفند ۵, پنجشنبه
" معلم گچ بدست"
محمد خاکساری:
سلام همکاران :
"معلم گچ بدست"👉👉
در سال های 77 و 78 که رشد تشکل های صنفی فرهنگیان بود . اصطلاح "معلم گچ بدست" در بین معلمان رایج بود. در هیات موسس کانون صنفی معلمان بیشتر بر این اصطلاح "معلم گچ بدست " تاکید می شد.
بیشتر این اصطلاح در مقابل نیروی ستادی و اداری آموزش و پرور ش بکار می رفت . چون از امتیازات خاص و ویژه ای برخوردار بودند.واقعیت این است بار اصلی" آموزش"
بر دوش معلم است . معلم است که با" پوست ،گوشت ،و استخوان" خود مشکلات آموزش را احساس می کند. این معلم است که در کلاس های" غیر استاندارد " تدریس می کند. این معلم است در کلاس هایی که" سیستم گرمایش
استانداری "ندارد تدریس می کند. این معلم است با دانش آموزانی که خانواده های آنان مشکل "طلاق ؛اعتییاد،تربیت نا درست " دارند باید "آموزش" دهد.این معلم است که به بیماری "جنجره "به خاطر "گچ و بلند کردن" صدایش مبتلا می شود. این معلم است که جان خود را به خطر می اندازد تا دانش آموزان خود را از" آتش سوزی" نجات می دهد این معلم است خطر می کندتا "دانش آموزان" خود را از سیل نجات دهد. این معلم که مورد "ضرب و شتم اولیا دانش آموز "در مدرسه قرار می گیرد. این معلم است که در بروجرد و سیستان و بلوچستان" خون او در مدرسه" به زمین
می ریزد.با تمام این مشکلات معلم" کمترین سهم را از بودجه سنواتی"دولت می برد. ولی نهاد هایی که دارای نفوذ هستند.و دولت با آنها" بده و بستان" دارد. یا از آنها
می ترسد.بیشترین بودجه سنواتی به خود "اختصاص" می دهند. این می شود که هر طرح آموزشی که وزرا سابق آموزش و پرورش پیشنهاد می دهند به شکست منتهی می شود. مانند :"مدرسه محوری ،مهندسی اصلاحات،طرح ترمی وسالی واحدی،تغییر مقاطع آموزشی ،تعدیل نیروی انسانی،مدیریت انسانی "همگی به شکست منتهی می شوند و آموزش "کیفیت" ندارد یکی از دلایل اصلی آن این است در طرح های ذکر شده هیچ کدام "جایگاه معلم" نیامده است. یه سری تحقیقات دانشگاهی به پیشنهاد وزیر انجام گرفته است . و وزیر آموزش و پرورش آن طرح را در رسانه ها اعلام
می کند.در اینجا به قول معرف "یه سوزن به خود بزنیم و یه جوالدوز به دیگر" ما معلمان در این وضع آشفته بازار آموزش و پرورش" کم تقصیر" نیستیم . اگر تشکل سراسری خود را یعنی" شورای هماهنگی تشکل صنفی فرهنگیان ایران"را دوبار احیا می کردیم. حاکمیت به" قدرت صنفی" مامعلمان پی
می برد. افسوس این دردی است .که بایدتحمل کنیم .تا زمانی که تشکل ها به "خود تکیه" ندارند.چشمشان به دولتمردان است . که فلانی رییس جمهور شود .کار ما درست می شود .یا اعتراض نکنیم ،چون بهانه دست فلان جناح
می افتد. "همین آش و همین کاسه است"البته من نا امید نیستم. این در بسته روزی باز خواهد
شد.
به امید تغییر
محمد خاکساری
یکی از موسسین کانون صنفی معلمان
5 اسفند 95
۱۳۹۵ اسفند ۴, چهارشنبه
"دستاورد جدید از تجمع 3 اسفند بارنشستگان"
محمد خاکساری:
سلام همکاران:
"دستاورد جدید از تجمع 3 اسفند
باز نشستگان"👉👉
پیرو تجمعات قبلی بازنشستگان آموزش و پرورش که اراده. خستگی ها نا پذیری را برای بدست آوردن خواسته های صنفی خود دارند . بار دیگر از باز نشستگان در خواست کردند . ۳اسفند ۹۵ روبروی مجلس بیایند. ولی این تجمع با سایر تجمع های بازنشستگان تفاوت داشت.انها تنها نبودند. اقشار دیگری هم بودند
"کارگران٬ پرستاران٬پیرانپزشگان٬ کارکنان مخابرات "👉در این تجمع حضور داشتند.درد مشترک داشتند و آن" خط فقر بود".این یک دستاورد صنفی برای فرهنگیان و سایر اقشار است . اگر خواسته های صنفی معلمان با سایراقشار" گره بخورد" رسیدن به خواسته ها اسان تر میشود . یعنی ارتباط" عمیق و پایدار" بین معلمان با سایر اقشارایجاد گردد. هیات موسس کانون صنفی معلمان این تجربه تاریخی را داشتند . که مطالبات معلمان باید با سایر اقشار گره بخورد. به همین جهت در" بند ۴ ماده ۴" اساسنامه کانون صنفی معلمان آوردند.
که معلمان ارتباط پیگیر و مستمر با سایر اقشار داشته باشند.
ماده ۴ بند ۴ اساسنامه کانون صنفی معلمان
," ایجاد رابطه ی عمیق و پایدار بین معلمان وسایر اقشار جامعه"
متاسفانه نیروی امنیتی شدیداً با ارتباط معلمان با سایر اقشار" ترس و واهمه"👉 دارند چون "اثر بخشی" آن را می دانند.مرتب بین تشکل های صنفی اختلاف می اندازند .که ارتباط معلمان با دانشجویان و کارگران و پرستاران معنی ندارد. خواسته و ناخواسته برخی همکاران اجازه این ارتباط را نمی دهند..
البته ما در "طیف صنفی سابق کانون صنفی معلمان" زمینه های ارتباط با" دانشجویان و کارگران "بوجود اوردیم و با اعضای موثر "کارگران و دانشجویان" جلسه ای بطور جداگانه داشتیم . قرار شد با دانشجویان و کارگران روی مسائل مختلف صنفی گفتگوکنیم . و از "تجارب" یکدیگر استفاده کنیم
یکی از موضوعاتی که با .انها یعنی کارگران و دانشجویان قرار شد گفتگوکنیم مسئله زندانیان بود پیشنهادی طیف صنفی کانون صنفی معلمان به نمایندگان و دانشجویان و کارگران این بود معلمان از زندانیان
دانشجویان و کارگران حمایت می کنند کارگران و دانشجویان از زندانیان معلمان حمایت کنند. متاسفانه بر اثر مشکلات ساختاری
درون سازمانی این جلسه ها ادامه پیدا نکرد.
امید است این ارتباطات ادامه پیدا کند چون در بند۴ ماده ۴اساسنامه کانون صنفی معلمان آمده است و وزارت کشور و کمسیون ماده ده احزاب اساسنامه کانون صنفی معلمان را تایید کرده است. این ارتباط گرچه" قانونی" است اما برای حاکمیت و همچنین معلمان
"هزینه سنگین" دارد . "توان و پتانسیل" لازم برای این هزینه یعنی ارتباط معلمان با "دانشجویان و کارگران "باید ایجاد گردد
به هر حال هرچه هدف "سنگین و مهم تر" باشد. هزینه های بیشتری می طلبد.
اگر شورای هماهنگی تشکل ها ی صنفی احیا میشد . تحمل این هزینه ها را داشت
چون" هزینه به کل کشور تقسیم" میشد . تا ارتباطات" جناحی و سیاسی" برخی تشکل
بر طرف نشود .امکان برگزاری جلسه مجمع عمومی شورای هماهنگی ضعیف است.
متاسفانه" مصلحت های سیاسی" کار را برای رسیدن به اهداف صنفی مشکل می کند.
مگر اعتراضات بازنشستگان که مستقل از جناح های سیاسی است مشکلی بوجود آورده است. بازنشستگان "هم مذاکره با مسئولین می کنند . همچنین تجمع" می کنند.این دو در راستای یکدیگرند . هر کدام دیگری نفی نمی کند . شاغلان از" شیوه برگزاری و روش بدست اوردن "خواسته های صنفی بازنشستگان درس بگیرند.هر وقت باز نشستگان تجمع ۳ اسفند را روبرو مجلس ترک می کردند .شعار
می دادند «می رویم ولی برمی گردیم»👉
بازنشسته چیزی برای از دست دادن ندارد.برای این است" پیگیر خواسته صنفی" خود است
درود بر پیش کسوتان صنفی
محمد خاکساری
یکی از موسسات کانون صنفی معلمان
۴اسفند ۹۵
۱۳۹۵ اسفند ۳, سهشنبه
"مجید جابری و همکاران:
محمد خاکساری:
مجید جابری از بروجرد و همکاران :👉
سلام
ارعکس هایی که از تجمع امروز بازنشستگان (3 اسفند 95) روبرو مجلس در گروه تلگرام منتشر کردید تشکر می کنم همکارانی که مشکلات را با گوشت و استخوان خود احساس می کنند. ولی" پیگیر" خواسته های صنفی خود هستند.
برای همکارانی که در تجمع 3 اسفند مقابل مجلس شرکت کردند آرزوی پیروزی دارم
محمد خاکساری
" استان هایی که تشکل صنفی ندارند یا غیر فعال هستند"
محمد خاکساری:
سلام همکاران:
"استان هایی که تشکل صنفی فرهنگیان ندارند یا غیر فعال هستند"👉👉
هدف من از این پیام این است که اولا همکاران استان هایی که تشکل فرهنگی ندارند بشناسند
دوم این استان ها تلاش کنند که مجوز فعالیت از وزرات کشور بگیرند سوم استان هایی که مجوز از وزارت کشور دارند ولی مجمع عمومی هنوز بگذار نکرده اند. تلاش کنند مجمع خود را برگزار کنند ظاهراً زمان محدودی برای مجمع در نظر گرفته شده است . ممکن است تشکل سیاسی معلمی در این استان ها فعالیت داشته باشد.تا آنجاییکه اطلاعات من اجازه میدهد مجوز" فعالیت صنفی برای صنف فرهنگیان" ندارند یا ممکن است من اطلاع
نداشته باشم.👇👇
۱ استان سیستان و بلوچستان مجوز فعالیت از وزارت کشور ندارند ولی در گروه تلگرام فرهنگیان فعال هستند.و گروهی به نام خود دارند.
۲- استان سمنان مجوز فعالیت ندارند در گروه تلگرام فرهنگیان فعالیت ندارند(مقصود از گروه تلگرام غیر فعالند ، گروهی تحت عنوان استان خود ندارند.)
۳-استان گرگان مجوز فعالیت ندارند و در گروه تلگرام فعال نیستند
۳_استان بندر عباس مجوز ندارند . و در تلگرام فرهنگیان فعال نیستند
۴_استان ایلام مجوز فعالیت ا ز وزرات کشور دارند هنوز مجمع جدید برگزار نکرده اند تا سال 85 در شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان" فعال بوده اند.
۵_ارومیه مجوز دارند مجمع جدید برگزار
نکرده اند. تا سال ۸۵ در شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران فعال
بوده اند
۶_استان کرمان مجوز فعالیت دارند هنوز مجمع جدیدبرگزار نکرده اند تا سال 85 در شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان فعال بوده اند.
۷_شهر کرد مجوز دارند هنوز مجمع جدید برگزار نکرده آند . یک دوره شهرکرد"بیر خانه شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان" بوده است
۸_ یاسوج مجوز دارند ولی مجمع جدید برگزار نکردهاند تا سال ۸۵ در شورای هماهنگی
تشکل های صنفی فعال بوده اند
۹_استان قم مجوز فعالیت دارند مجمع جدید برگزار نکرده اند تا سال ۸۵ در شورای
هماهنگی فعال بوده اند
۱۰- استان خرم اباد مجوز فعالیت دارند استانداری اجازه مجمع جدید را داده است
ولی هیأت موسس مجمع برگزار نمی کنند . ظاهراً اختلافاتی بین خرم اباد و شهرستان های تابعه وجود دارد
۱۱- استان کرمانشاه مجوز دارند مجمع جدید برگزار نکرده اند. بین کانون کرمانشاه
و دادگاه انقلاب اختلاف وجود دارد. کرمانشاه عضو شورای مرکزی تشکل های صنفی
فرهنگیان است.یک دوره "دبیر خانه شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان" بوده است
۱۲_استان یزد مجوز دارند هنوز مجمع عمومی جدید برگزار نکرده اند . بین کانون یزد
و وزارت کشور اختلاف وجود دارد بنده مدتی پیگیر پرونده کانون یزد از وزارت کشور
بوده ام.کانون یزد عضو شورای مرکزی تشکل های صنفی شورای هماهنگی فرهنگیان است و یک دوره" دبیر خانه شورای هماهنگی "بوده است . نکته برجسته این کانون این است. در شرایط امنیتی شدید زمان احمدی نژاد که اصلا اجازه بر گزاری "جلسه شورای مرکزی تشکل های صنفی فرهنگیان را نمی دادند
" با درایت و مدیریت حساب شده ای" جلسه شورای مرکزی در سال ۷۸ برگزار کردند.
به همین دلیل است با وزرات کشور اختلاف دارند.
۱۳-استان همدان .مجوز فعالیت دارند ولی هنوز جدیدا مجمع برگزار نکرده اند
علت را نمی دانم چون کانون همدان در مورد علت برگزار نکرده مجمع مطلبی بیان نکرده اند
کانون همدان در حال حاضر" ریاست شورای مرکزی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران" دارند. ولی حدود دو سال است جلسه شورای مرکزی برای انتخاب جدید ریاست شورا ی مرکزی و نایب رییس برگزار نشده است . تا ۲۷ مهرماه ۹۵ که من بازرس شورای مرکزی بودم
نامه های متعدد به کانون همدان نوشتم که جلسه شورای مرکزی را برگزار کنند.
دلیل قانع کننده به من که بازرس شورا بوده ام ندادند . از ۲۷ مهر ماه ۹۵ طبق قانون بازرسان کانون صنفی معلمان بازرس شورای مرکزی هستند تا مجمع شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران برای انتخابات جدید شورای مرکزی بر گزاری شود.
۱۴_ استان های "اردبیل .ساری . اراک" شعبه کانون صنفی معلمان هستند.
بقیه استان ها مجامع عمومی خود را بر گزار کرده اند. یا تا اخر سال مجمع خود را بر گزار خواهند کرد.
نتیجه گیری👉👉
اطلاعات بالا را به این جهت به اطلاع همکاران رساندم. اگر مجمع عمومی شورای هماهنگی
تشکل های صنفی فرهنگیان ایران که سراسری و کشوری است که حکم اتحادیه را برای معلمان ایران را دارد.و در
" مجامع بین المللی "مورد قبول است. در آینده با" قدرت و توان بیشتری " شروع به کار کند. امید است به همت فعالان صنفی
و دلسوزان معلمان بار دیگر شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران مانند سنوات گذشته به فعالیتهای خود ادامه دهد
به امید تغییر
محمد خاکساری
یکی از موسسین کانون صنفی معلمان
3 اسفند 95