۱۳۹۷ بهمن ۱۵, دوشنبه

ضرورت مطالعات مستمر صنفی فعالان صنفی فرهنگی

ضرورت  مطالعات مستمر صنفی
فعالان صنفی فرهنگی

✍️ محمد خاکساری(مدیر مسئول و صاحب امتیاز هفته نامه قلم معلم ،یکی از موسسین کانون صنفی معلمان

15       بهمن       97

در دنياي متغيير امروز كه هر روز در زمينه هاي علمي، هنري، سياسي و اقتصادي و ... يك اتفاق تازه ميافتد و خط جديدي به راه مي افتد . مطالعه كتاب و مطالعه جايگاه ويژه اي دارد .
به خصوص فعال صنفی معلم برای
کسب اطلاعات جدید در مورد شیوه فعالیت صنفی نیاز به مطالعه دارد.اطلاعات فعال صنفی باید
به روز باشد. بخش عظيمي از  موفقيت هاي  سندیکا ها و اتحادیه های صنفی کشور های پیشرفته در سايه توجه شان به مطالعه در مورد فعالیت صنفی است. فعالان صنفی فرهنگیان  هنوز جايگاه خود را برای مطالعات صنفی  به دست نياورده اند. و از وضعيت نامطلوبي برخوردار هستند، لذا بايد درفعالان صنفی  رغبت و علاقه به مطالعات صنفی ایجاد کرد.در  اتحادیه های کشور های پیشرفته روش هاي درست مطالعه نه تنها در ضمن آموزش های سندیکایی و صنفی  آموزش هایی می دهند. به اعضای خود  ارائه مي دهند.هدف از مطالعات صنفی  شناخت یک چارچوب واقع گرایانه برای
حل مسائل صنفی معلمان است .خواندن کتاب تاثیرات باور نکردنی روی ذهن و عملکرد فعال صنفی  در فعالیت صنفی  و اجتماعی می گذارد .،به اوانگیزه بیشتر برای فعالیت می دهد. واو را واقع بیانه در مورد رسیدن به اهداف صنفی می کند.مطالعات صنفی  یک منبع غنی از اطلاعات صنفی در مورد شیوه رسیدن و اهداف صنفی به فعال صنفی فرهنگی می دهد. . عمق دانش صنفی اورا را افزایش می دهد.فعال صنفی فرهنگی تلاش کند. روزانه حداقل 45 دقیقه مطالعات صنفی داشته باشد. تا آگاهی صنفی او افزایش پیدا کند.

به امید تغییر
خواسته صنفی رایگان بدست  نمی آید.
✅ای دی  هفته نامه قلم معلم 👈👈
@ghalamemoalem

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر